opa!

Fotografije na Instagramu ih odale? Stefan Đurić Rasta u vezi sa srpskom glumicom?

5

Jedan prizor uspeo je da otkrije dugo čuvanu reperovu tajnu. 

foto: Printscreen Kurir TV
foto: Printscreen Kurir TV

Reper Stefan Đurić Rasta kako pišu mediji uplovio je u vezu sa Marijom Balaban koja je 12 godina mlađa od njega. 

 

Kako se piše, ona je sa 15 godina odlučila da napusti Srbiju i da svoju karijeru i sazrevanje nastavi u Austriji, pa je tamo studira glumu.

 

Nalazi se na "Vienna's English Theatre Academy" univerzitetu, što znači da mnogo vremena provodi u pozorištu. 

 

Ona je takođe veoma popularna u na TikToku gde ima skoro 80 hiljada pratilaca. Sadržaj koji ona sinma je šaljiv, jer predstavlja ponašanje jedne balkanske mame. Kako prenose mediji dobila je i epitet jedne od najboljih influenserki. 

 

 

Ona je takođe i inspiracija mnogim ženama jer im daje savete kako da cene i poštuju sebe, pa nije ni čudo da joj je ljubav pokucala na vrata. Mantra kojom se vodi je "moj život je magičan, i ja sam otvorena za primanje". Velika ispiracija joj je imama koja se bavi pisanjem. 

 

Kako je "Telegraf" objavio, Rasta je trenutno nalazi na letovanju sa lepom Marijom, koju je do sada krio od očiju javnosti.

 

1 / 4 Foto: Dragan Kadić

 

Naime, on je objavio brojne storije u kojima je snimao pratiocima kako uživa na moru, ali i to da nije sam, međutim, usnimio je samo vitke noge devojke sa kojom provodi vreme.

 

 

Te vitke noge "odale" su repera, a prema saznanjima u pitanju je upravo Marija Balaban, jer sudeći i po njenim objavama na Instagramu, jasno je da se reper i 12 godina mlađa glumica nalaze na istim lokacijama.

 

 

 

makonda-tracker