"Svi smo se mi bavimo prostitucijom, pristajemo da radimo za pare": Eva Ras oštro o kolegama glumcima

1

Naša poznata glumica često svojim izjavama zna da uzdrma javnost

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Čuvena glumica Eva Ras često u svojim izjavama za medije zna da kaže stvari koje šokiraju javnost. Ovog puta to je učinila izjavom o svojim kolegama glumcima.

 

Ona je rekla da se sve njene kolege iz branše bave prostitucijom. Ona pak nije mislila na onaj vid prostitucije na koji se prvo pomisli, već na to da svi oni pristaju da rade neke stvari za novac.

 

 

- Pitam se zašto prostitucija u Srbiji nije legalizovana? Da je to regulisano ne bi se insuiniralo ko jeste, a ko nije. Inače, govorim svima da smo svi mi ku*ve - počela je glumica, pa objasnila na šta zapravo misli.

 

- Kada god, mi glumci, pristanemo da radimo neki posao za pare, a ne zato što nam je drag ili prihvatimo kod nekog poslodavca koji nam nije drag, to je sve prostitucija. E, tu prostituciju mi ne možemo legalizovati, ali ovu pravu bi država morala - rekla je Eva, a kada je u pitanju legalizacija marihuane, glumica je rekla:

 

- Sve treba legalizovati, jer kad je legalizovano, onda to država može da drži pod kontrolom - zaključila je Eva nedavno za domaće medije. 

 

makonda-tracker