njeni roditelji već su izgubili troje dece

"Idem kući da umrem. Moja deca znaju..." Voditeljka preminula u 43. godini

1

Samo nekoliko dana nakon što je apelovala na pratioce da se mole za nju, poznata voditeljka napustila je ovaj svet

foto: @Aideen_Reporter, Twitter
foto: @Aideen_Reporter, Twitter

Irska televizijska voditeljka Ejdin Kenedi preminula je u 43. godini nakon borbe s teškom bolešću, piše Daily Mail.


Tamošnjoj javnosti nije bilo poznato da se Ejdin ne oseća dobro sve do pre nekoliko dana, kada je podelila fotografiju nastalu tokom primanja transfuzije, što je samo jedna od 12 koje je primila nakon krvarenja u abdomenu.


Voditeljka je zatim saopštila pratiocima da "ide kući da umre", a tri dana kasnije je i preminula.


U životu mi ne ide najbolje i nisam nimalo bolje nego kad sam primljena u bolnicu. U suštini — idem kući da umrem, ali dobijaću palijativnu negu. Moja deca znaju. Ako ih ikada sretnene i primetite ih, znajte da su to najljubaznija, najslađa i najzahvalnija deca — napisala je Ejdin na Tviteru.

 

Voditeljka je bila mama Džejkoba i Eve, čiji je crtež podelila na Tviteru, uz njihovu poruku "Nadamo se da ćeš uskoro ozdraviti, volimo te puno".

Naše vreme na Zemlji je ograničeno, žao mi je zbog toga. Ali nema više bola ili bolesti za vas sada. Nema više tuge ili traume — poručila je Ejdin.


Mnogi prijatelji i fanovi opraštaju se od voditeljke na društvenim mrežama, a britanski mediji pišu da su njeni roditelji već izgubili troje dece. Njen brat Dara umro je u 35. godini nakon borbe s tumorom na mozgu, njena sestra Fiona je u 44. godini takođe umrla od raka, dok je Ejdinin stariji brat Rori poginuo u saobraćajnoj nesreći kad je bio beba.
 

 

makonda-tracker