potresna sudbina

Brata ne pamti, a majčina tragična smrt joj nanela BOL: Ćerka slvane plavuše sve više podseća na televizijsku zvezdu

0

Ona s trudi da zajedno sa ocem održi saćanje na svoju mamu. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Jedna od najpreoznatljivijih američkih Tv lica En Nikol Smit, a popularnost je stekla kada se fotografisala za Plejboj i postala zečica 1993. godine.

Nekoliko puta se udavala i razvodila, ali pažnju je posebno skrenuo njen brak sa multimilijarderom Dž. Hauardom Maršalom. Njen život obeležile su brojne kontroverze, pa je tako posle prvog braka optužena da je sponzoruša. Takođe, njena smrt je takođe potresla svet 2007. godine. 

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Ona je život izgubila predoziravši se u svom domu tabletama, a sada je njena ćerka posvećena održavanju sećanja na svoju majku. 

 

En je 2006. godine rodila Danijelin, ali najpre se tri dana kasnije suočila se s velikom tragedijom. Naime, njen sin Danijel Vejn Smit preminuo je u 21. godini u njenoj bolničkoj sobi tri dana nakon što je došao na Bahame da vidi tek rođenu polusestru.

 

1 / 5 Foto: Tammie Arroyo / PA Images / Profimedia

 

Zajedno sa svojim ocem Lerijem Birkhedom, ćerka Danijelin pokušava da održi sećanje na američku pop-divu živim tako što čuva sve njene haljine i kostime u kojima je nastupala, a svoju porodičnu kuću zbog tog razloga su zapravo pretvorili u hram posvećen En Nikol.

 

— Mrzim što ona nije tu uz Danijelin dok odrasta. Zbog toga želim da joj njenu majku približim što je više moguće. Ako bude okružena njenim stvarima, moći će bolje razumeti koliko je neverovatna osoba ona bila — rekao je Danijelinin otac.

 

 

makonda-tracker