u stilu pravih zvezda!

Svaki detalj je u znaku LJUBAVI! Sestre Dabović napravile devojačko veče na neočekivanom mestu (FOTO)

1

U susret svom predstojećem venčanju, košarkašica Ane Dabović je sa sestrama i prijateljicama napravila nezaboravno slavlje

foto: Instagram
foto: Instagram

Reprezentativka Srbije Ana Dabović i vaterpolista Ilija Mustur 19. juna reći će jedno drugom "da" u rodnom Herceg Novom, pa je lepa srpska košarkašica za tu priliku doputovala u svoj grad na crnogorskoj obali.


Kako to običaji nalažu, pred venčanje mlada s prijateljicama pravi devojačko veče, a Ana i njene sestre i drugarice odlučile su se za slavlje na jahti.

 

Njena starija sestra Milica Dabović podelila je na Instagramu nekoliko fotografija i snimaka koji svedoče o njihovom ludom provodu tokom krstarenja Jadranom, pa smo tako dobili priliku da zavirimo u dekoraciju na slavlju.

 

1 / 8 Foto: Instagram

 

Naime, sve je bilo u znaku ljubavi i u obliku srca, pa čak i naočare za sunce Aninih drugarica, a tu je i mnoštvo roze balona i detalja. Sve dame u Aninom životu nosile su svetloroze majice na kojima piše "I do" (eng. uzimam, da), dok je ona uz romantičnu belu maksi suknju ponela belu majicu na kojoj je ispisano "bride" (eng. mlada).


Tebi je odzvonilo, draga! Volim te — poručila je Milica svojoj sestri.


Milica je, inače, ranije pričala o predstojećem venčanju i istakla da će porodica Dabović biti na okupu.

 

Devojačko veče Ane Dabović, Ana Dabović, Milica Dabović
foto: Instagram

Svadba je 19. juna u Herceg Novom. Bićemo svi na okupu, cela porodica posle toliko godina, rodbina, prijatelji. Svi mi iz porodice koji živimo van Herceg Novog, brat Mićo sa porodicom i sestra Jelica i naravno, Ana, najpre smo se okupili u Beogradu i istim avionom odleteli u Tivat i sada uživamo u završnim pripremama za veliko slavlje — otkrila je ona nedavno.

 


 

makonda-tracker