PREDSTAVLJAO SE KAO MILIONER IZ BEČA

"Krivim sebe što sam izabrala najgoru osobu da bude otac mog deteta": Ovo je muškarac s kojim Milica Dabović ima sina

0

Naša sportistkinja ima sina Stefana kojeg voli najviše na svetu

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Slavna košarkašica Milica Dabović, često je u javnosti govorila o muškarcu s kojim ima dete, sina Stefana.

 

On je nju i dečaka napustio i njen sin već dugo odrasta bez oca. Milica je Stefanu i majka i otac i kako kaže  ne žali zbog toga, jer je Stefan najvažnije osoba u njenom životu.

 

 

- Ta tema me najviše boli. Krivim sebe što sam izabrala najgoru moguću osobu da bude otac mog deteta. O njemu ću pisati u knjizi, šta je on nama uradio i kako nas je izmanipulisao. Ne mogu da verujem da jedan otac može da uradi to svom detetu. Želela sam da moje dete ima oca, dala sam mu i više od deset šansi, a on je svaku prokockao i nije ga interesovalo sopstveno dete. Bolje je da moj Stefan nema oca nego da ima ovakvog. Mom sinu nedostaje očinska figura, jedno vreme svakog muškarca zvao je: ‘Tata, tata’. Zbog toga mi se srce raspadalo u milion komada, ali ima mene i to je najbitnije - izjavila je ranije košarkašica, a prenosi "Story".

 

Stefan nikada nije upoznao svog oca, a Milica je više puta u javnosti govorila o njemu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

- Stefanov otac se zove Ljubomir, iza sebe ima brak u kom je dobio jedno dete, ali ima i dijagnozu psihičkog bolesnika. Bolje je da takav otac ne pita za sina, Stefan i ja smo srećni zajedno i imamo prijatelje koji nam pomažu i koji nas paze i vole - poručila je Milica.

 

Podsetimo, ranije se pisalo da je sina dobila sa čovekom po imenu Vuk Roten, pa je kasnije pojasnila da je to drugo ime iste osobe. Njegov pravi identitet vodi se pod imenom Ljubomir Hadžistević i poznato je da je sa Novog Beograda. Milicu je u više navrata opljačkao i iskoristio iako se predstavljao kao "milioner iz Beča", preneli su domaći mediji. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker