naka je sa srećom

Otkriveni svi detalji VELELEPNOG SLAVLJA: Udaje se košarkašica Ana Dabović

1

Ona će se 19. juna zavetovati na večnu ljubav. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Reprezentativka Srbije u košarci Ana Dabović kako je otrkiveno venčaće se 19. juna i sudbonosno "da" će izgovoriti svom vereniku Iliji Musturu.

 

 

Detalje o ovom slavlju otkrila je njena sestra Milica Dabović. 

 

— Svadba je 19. juna u Herceg Novom. Bićemo svi na okupu, cela porodica posle toliko godina, rodbina, prijatelji. Svi mi iz porodice koji živimo van Herceg Novog, brat Mićo sa porodicom i sestra Jelica i naravno, Ana, najpre smo se okupili u Beogradu i istim avionom odleteli u Tivat i sada uživamo u završnim pripremama za veliko slavlje. Biće predivno, mnogo sam srećna i radosna, jedva čekam taj dan. I Stefan je nestrpljiv, uveliko se doteruje za tetkinu svadbu — rekla je Milica za "Sport Klub".

 

Ana i Ilija su u vezi od 2019. godine i žive zajedno u Monpeljeu, gde nastupaju za lokalne klupove. Ilija je krajem prošle godine zaprosio Anu, a sada će i ozvaničiti vezu.

 

1 / 4 Foto: Instagram

 

Par, inače, ne deli previše o svojoj intimi, a jednom prilikom su ispričali koliko su srećni što su pronašli jedno drugo.

 

Privuklo me je najviše to što, kada smo se videli prvi put, trebalo je samo da mi da kartu za njegovu utakmicu, a ostali smo tri sata zajedno. Možda bismo i duže da nije morao da ide na trening (smeh). Bilo mi je zabavno, a imali smo mnogo zajedničkih tema, što je i normalno jer smo odrasli u istom gradu — rekla je Ana pre dve godine za Blic.

 

Ilija i Ana imaju mnogo toga zajedničkog: oboje su iz Herceg Novog, oboje su profesionalni sportisti i dele ljubav prema muzici, hrani i modu.

 

 

makonda-tracker