presrećni

Ovekovečili svaku od MILION EMOCIJA: Ana Dabović zaprošena na najromantičniji način (FOTO)

0

Jedna od najboljih srpskih košarkašica rekla je "da" vaterpolisti Iliji Musturu, a fotografije koje su nastale tokom ovog romantičnog čina raznežile su njihove pratioce na Instagramu

foto: Instagram
foto: Instagram

Košarkašica Ana Dabović i vaterpolista Ilija Mustur zajedno su već dve godine, a sada su rešili da svoju ljubav krunišu brakom.


Poznati sportista iznenadio je pratioce na Instagramu podelivši niz fotografija koje su nastale kada je zaprosio lepu Novljanku, i to na veličanstven način: na obali mora, tokom salaska sunca, kleknuvši na jedno koleno, s prelepim prstenom u ruci. Ana je bila vidno iznenađena i emotivna i, naravno, rekla "da".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilija Mustur (@musturix)


Par, inače, ne deli previše o svojoj intimi, a jednom prilikom su ispričali koliko su srećni što su pronašli jedno drugo.

 

Privuklo me je najviše to što, kada smo se videli prvi put, trebalo je samo da mi da kartu za njegovu utakmicu, a ostali smo tri sata zajedno. Možda bismo i duže da nije morao da ide na trening (smeh). Bilo mi je zabavno, a imali smo mnogo zajedničkih tema, što je i normalno jer smo odrasli u istom gradu — rekla je Ana pre dve godine za Blic.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilija Mustur (@musturix)


Ilija i Ana imaju mnogo toga zajedničkog: oboje su iz Herceg Novog, oboje su profesionalni sportisti i dele ljubav prema muzici, hrani i modu.


Njihova ljubav posebno je procvetala od početka pandemije virusa korona, kada su proveli još više vremena zajedno.


Olakšavajuća okolnost je što smo oboje sportisti. Mogu reći da sam shvatila da je on prava osoba za mene, mada je možda prerano da to kažem. Volim da kažem da on ima rešenje za sve — priznala je ona jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilija Mustur (@musturix)


Kako je Ana svojevremeno rekla za Kurir, sitnice ih spajaju.


Najviše nas je spojilo jeste da uživamo u malim stvarima, u svemu svakodnevno, pozitivni smo jako. Eto, kažu da smo pravi pozitivan par, lepo je to čuti — istakla je.
 

 

makonda-tracker