TRUDI SE DA NASTAVI DALJE

Verenik pokušao da je UBIJE, a lik kog tumači u Igri sudbine ima veze i sa njenim životom: Glumica ISKRENO o prošlosti

0

Ivana Panzalović je srpska glumica koja je pre pet godina doživela veliku tragediju i pukom srećom preživela.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Ivana Panzalović je te 2017. godine doživela nezapamćenu tragediju kada joj je verenik pucao u glavu i izvršio samoubistvo.

 

Ona je tada teško ranjena hitno prevezena u Urgentni centar gde je operisana i na svu sreću, uspela je da se oporavi.

 

- Sve se desilo u tri sekunde. Posvađali smo se, on je prvo zgrabio nož i jurio me po stanu. Uspela sam da pozovem policiju, a kad sam završila razgovor, on mi je uperio pištolj u glavu i pucao. Pala sam na pod, mislila sam da sam mrtva, krv mi je lila niz glavu. Odmah potom je pucao i u sebe, tu preda mnom, strašno. Istrčala sam napolje, sa otvorenom ranom na glavi, kako bih potražila pomoć - rekla je glumica nakon tragedije.

Ona se sada posvetila sebi i svom životu, vratila se na posao i trudi se da se ne osvrće na prošlost. Ivana trenutno igra u popularnoj seriji Igra sudbine gde tumači lik psihijatra Sare Berger, a kako je nakon tragedije i sama potražila pomoć kako bi se što pre oporavila, to iskustvo joj je pomoglo da što bolje dočara svoj lik u pomenutoj seriji.

– Uopšte se ne osvrćem na te stvari. To je neko davno prošlo vreme za mene, prevaziđeno i fokusrana sam na sadašnje vreme, budućnost, na svoj posao. Zapravo ja ne volim da govorim i ne govorim o tome. Važno mi je ono što radim i tome sam posvećena. Prisutna sam samo u sadašnjem trenutku i gledam samo na budućnost – iskrena je bila glumica.

 

Ivana Panzalović je uspela skoro pa nemoguće, doživela je nešto što joj je zasigurno promenilo život bar malo, a moglo je i da ga uništi. Ona sada živi punim plućima, a na društvenim mrežama je prilično aktivna, te možemo videti da je svakog dana u pokretu i nema mesta za loše raspoloženje.

 

 

makonda-tracker