strašna sećanja

PROŠLO JE GODINU I PO DANA OD TRAUMATIČNOG DOGAĐAJA: Ivanu je verenik pokušao da UBIJE, a u njenom životu sada se dešava OZBILJNA PROMENA!

0

Preživela je pravu dramu kada je verenik pucao na nju, a potom izvršio samoubistvo...

foto: Facebook printscreen
foto: Facebook printscreen

Ivanu Panzalović pre godinu i po dana verenik je pokušao da ubije, a odmah potom izvršio samoubistvo. Glumica je preživela, a danas živi srećno i konačno je dobila veliku ulogu i u pozorištu.

 

Beogradsko dramsko pozorište kao poslednju premijeru u sezoni izvešće 14. juna komad Tenesija Vilijamsa "Mačka na usijanom limenom krovu", a jedna od uloga je namenjena i Ivani. 

 

"Mačka na usijanom limenom krovu" priča je o životnim prekretnicama i bolnim zamkama ljubavi, a nešto slično doživela je i Ivana Panzalović, koju će publika nakon "Kursadžija" moći da vidi i u jednoj ozbiljnoj dramskoj roli.


"Nataša je napravila presedan i od velečasnika (sveštenik u katoličkoj crkvi, prim. aut.) napravila lik časne sestre. Uloga mi je teška, iako je mala. Uživala sam. Nisam radila ranije s ovim kolegama i svi su bili spremni da mi pomognu", rekla je Ivana, koja spremno dočekuje premijeru.

 

 

 

makonda-tracker