KONAČNO SREĆNA

Mesecima su se pojavljivale zajedno, a niko nije shvatio: Popularna glumica priznala da je zaljubljena — u ŽENU

0

Nakon velike transformacije i kraha ljubavi s milionerom, glumica je ponovo srećna, ali su malu senku na njenu radost bacili novinari u potrazi za ekskluzivom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica i komičarka Rebel Vilson, koja je proteklih godina u centru pažnje jer je prepolovila svoju telesnu težinu i postigla najveću fizičku transformaciju u životu, ima još lepih vesti.


Nakon što se dugo skrivala, australijska glumica rešila je da ponosno saopšti da je gej i srećno zaljubljena.

 

Rebel Vilson podelila je fotografiju za koju je pozirala sa svojom devojkom Ramonom Agrumom i napisala na Instagramu da je "možda sve što joj je bilo potrebno za sve ovo vreme bila Diznijeva princeza".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)


Ona je ranije priznala da je u srećnoj vezi, a nije poznato da je ranije bila u ljubavi sa ženama. Mediji su svojevremeno pisali o raskidu njene veridbe s 11 godina mlađim Džejkobom Bušom, naslednikom kompanije koja se bavi proizvodnjom piva.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Kako sada javljaju mediji, Rebel je, na neki način, primorana da se "autuje". Naime, australijski list Sydney Morning Herald kontaktirao je s njom jer su imali informaciju da je gej i zatražio njen komentar. Glumica je odmah potom objavila pomenutu fotografiju, na šta su ove novine reagovale člankom u kom je osuđuju što je sama podelila jednu od najvažnijih i najosetljivijih stvari u životu — umesto da im prepusti da imaju svetsku ekskluzivu.


Na društvenim medijima usledilo je mnogo negativnih reakcija i optužbi na račun ovog lista, a Rebel se zahvalila fanovima na podršci.


Hvala vam na svim komentarima, situacija je bila teška, ali pokušavam da se nosim s tim graciozno — poručila je Vilsonova.

 

 

makonda-tracker