ŠTA ĆE KRALJICA REĆI

Za nju NE VAŽE pravila i poznata je po skandalima: Pogledajte kako izgleda TETOVAŽA jedne članice KRALJEVSKE PORODICE

0

Princeza Judžin je često u medijim zbog svog stila i elegancije koju prikazuje gde god se pojavi, ali i pomalo neobičnog života za člana jedne kraljevske porodice.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljevska porodica ima stroga pravila, te tako nema mesta slobodnoj volji prinčeva i princeza da se oblače kako žele i krše protokole.

 

I dok pravila važe za sve i svakoga, princeza Judžin je načinila izuzetak i to prilično neuobičajen. Princeza se pojavila u upečatljivom stajlingu noseći jarko narandžastu haljinu, ali svima je zapalo za oko nešto sasvim drugo.

 

Naime, princeza Judžin ima tetovažu iza levog uha, a u pitanju je mali krug koji je jedva primetan, ali i kao takav zabranjen jednoj princezi, s obzirom da su pravila jako stroga.

Podsetimo, princeza je poznata po različitim skandalima koje je priređivala još u srednjoj školi, pa je tako poznato da je sa 18 godina skoro izbačena iz srednje škole koju su njeni roditelji plaćali papreno jer je sa 20 prijatelja  napravila rođendansku žurku, na kojoj je bilo i alkohola. U jednom trenutku, žurka je dostigla vrhunac kada su se drugarice toliko napile, da su se potpuno skinule i trčale po dvorištu.

 

U isto vreme, one su se i fotografisale nage, a ubrzo je došao i direktor škole, koji je prekinuo žurku.

 

Budući da je princeza Judžin bila naga, te večeri je dobila nadimak "trčeća nimfa".

 

 

makonda-tracker