kojoj bolje stoji?

Na ISTOM mestu ISTO obučene! Članice britanske kraljevske porodice doživele neprijatno iznenađenje pred celim svetom

0

Njih dve su se pojavile u identičnim kreacijama, samo je boja pravila razliku. 

foto: EPA/ NEIL HALL
foto: EPA/ NEIL HALL

Princeza Beatris i Sofi Vinklmen nosile su istu haljinu koja je bila istog dizajna samo različitih boja kada su prisustvovale službi zahvalnosti u katedrali Svetog Pavla.

 

 

Sofi koja je udata za lorda Frederika Vindzora, jedinog sina kraljičinog rođaka, obukla je prelepu roze haljinu marke Beulah sa bisernim dugmadima, a uz nju je dodala i odgovarajući šešir ukrašen cvećem.

 

U međuvremenu, ćerka vojvode od Jorka, izgledala je jednako elegantno kao i Sofi kada je stigla na službu u potpuno istoj haljini - ali svetloplavoj nijansi.

 

 

Haljine, koje koštaju oko 750 evra i imaju elegantan detalje koje čine kaiš i puf rukavi. Ovaj brend predstavlja etičku modna marka ima za cilj da podrži žrtve seksualne trgovine u Indiji.

 

Haljina je na internetu opisana ovako: 

 

— Ova haljina je elegantan izbor za bilo koje godišnje doba. Napravljena je od vunenog krepa i oblikovana tako da pristaje uz svačiju siluetu koji ima kratak izrez i široku suknjom koja je opasana u struku širokim kaišem. Treba obratiti pažnju i na šarmantnu prednju stranu dugmadi koji joj daju klasičan izgled.

 

Kojoj bolje stoji ova haljina? 

 

 

makonda-tracker