kao u bajci

Mustafina nova žena nije joj ni nalik: Raskošna VENČANICA EMINE JAHOVIĆ o kakvoj mašta svaka zaljubljenica u modu

0

Turski pevač Mustafa Sandal, inače bivši muž Emine Jahović, nedavno se ponovo oženio, a fotografije srećnih mladenaca preplavile su medije

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevač Mustafa Sandal početkom juna rekao je sudbonosno "da" lepoj Melis Sutšurup, a par je upriličio glamurozno venčanje na kom su okupili prijatelje i svoje porodice.


Mustafa i Melis najpre su se venčali su turskoj ambasadi u Rimu, nakon čega su priredili slavlje u letovalištu Marmaris. Navodno su za sve izdvojili oko 200.000 evra, a gala proslava je trajala tri dana.

 

Ovaj događaj privukao je mnogo pažnje turskih i balkanskih medija, a posebno venčanice pevačeve nove supruge, koja je napre nosila belu mini-haljinu...

 

 

... a potom i jednostavnu venčanicu s dubljim šlicem i izrezom između grudi!

 

 

Elegantno, moderno, ali... ni nalik našoj Emini!


Iako su Mustafa Sandal i Emina Jahović imali manje gostiju, njihova svadba 13. januara 2008. godine u hotelu Les Ottomans bila je jednako luksuzna, a par je navodno potrošio pravo bogatstvo kako bi proslavio svoju ljubav kako dolikuje. Pevačica je na ruci nosi verenički prsten s potpisom čuvene kuće Tiffany, dok je njena venčanica remek-delo Vere Veng, žive legende svetske mode.

 


Američka dizajnerka poznata je po bajkovitim kreacijama o kakvim maštaju žene širom sveta, a njene venčanice spadaju i u najskuplje na planeti. Emina se opredelila za romantičan model koji se vezuje oko vrata, ima V izrez, od najkvalitetnije je svile i lepršavo pada pored tela.

 

 

makonda-tracker