on joj je najveća podrška

"Dok ona radi, on kuva i sprema po kući": Ko je zet Mirjane Bobić Mojsilović o kojem se danima priča?

5

Svoju ljubav ćerka Mirjana Bobić Mojsilović i njen dečko krunisali su brakom u Hramu Svetog Save

foto: Instagram
foto: Instagram

Mila Mojsilović i njen dugogodišnji izabranik Ivan pre dva dana stupili su u brak i od tada javnost ne prestaje da piše o njima.

 

Naime, ono što je sve zaintrigiralo jeste ko je momak, koji je zbog Mile ostavio sve i odlučio da joj bude bezuslovna podrška

 

- Mila je bila u dugoj vezi pre Ivana, ali je sa njim pronašla svoju sreću jer je on u svemu prati i ne sputava njene ambicije - započeo je priču izvor Kurira, a onda otkrio čime se Ivan bavi i kako je uspeo da pridobije Milinu ljubav.

 

 

- Ivan je vredan momak, on je po zanimanju majstor - zanatlija. Bio je veoma uspešan u svom poslu, ali ga je totalno zapostavio nakon što su on i Mila otpočeli vezu. Ona je karijerista, a on je morao da digne ruke od svog posla da bi mogao nju da isprati. Mila je fakultetksi obrazovana devojka, više od šest godina radi kao asistent na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu. Na početku njihove veze Mila je Ivanu jasno stavila do znanja da joj je karijera na prvom mestu, zbog čega je on počeo manje da se bavi svojim poslom i otkazuje mušterije kako bi uspeo da obavlja kućne poslove jer ona ne može da stigne. Oni imaju dogovor i već su se uigrali, super funkcionišu. Dok ona radi, on kuva i sprema po kući. Oboje su srećni, da nisu verovatno ne bi pod takvim okolnostima ušli u brak - zaključio je izvor.

 

 

Podsetimo, suprug Mirjane Bobić Mojsilović bio je ugledni doktor Ljubomir Mojsilović. Preminuo je iznenada u 37. godini, kada je Mila imala samo godinu dana, a nakon njegove tragične smrti Mirjana je odlučila da se više nikada ne uda.

 

 

makonda-tracker