prvi mladenački ples

Đanijev sin i snajka stali na ludi kamen: Prvi ples uz poznatu baladu i vatromet, MLADA je sve očarala venčanicom (FOTO)

1

Mladoženja i mlada nisu skidali osmeh s lica

foto: Ata images
foto: Ata images

Đanijev i Slađin sin, Miloš Trajković se u najvećem pravoslavnom hramu obavezao na večnu ljubav svojoj supruzi Nini sa kojom ima sina Nikolu.

 

Slavlje su organizovali u jednom prestoničkom hotelu, a na društvenim mrežama je osvanuo i snimak prvog plesa mladenaca.

 

 

Miloš i Nina zaplesali su uz pesmu ''Prođi sa mnom ispod duge'', romantični ples pratili su specijalni efekti i vatromet.

 

Mladoženja i mlada su se zaljubljeno gledali u oči, dok su svi prisutni razneženo posmatrali kako ovaj mladi par uživa u jednom od najlepših trenutaka u životu.

 

Djanijev sin
foto: Instagram

 

Na slavlje je pristigao i veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su i čuvena Sindi, nekadašnja članica grupe Models, Aleksandra Prijović, Seka Aleksić, Viki Miljković i mnogi drugi. 

 

Prelepa Nina se odlučila za dugačku venčanicu sa ogromnim šlepom i dubokim izrezom sa prednje strane.

 

Mladoženja je obukao crno odelo, belu košulju i crne cipele.

 

Oboje su bili odlično raspoloženi, a nakon što su sklopili brak u hramu Svetog Save otišli su u jedan beogradski restoran gde su uživali sa svojim gostima.

 

Kako su izgledali mladenci pogledajte u galeriji 

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker