novi detalji

Ozloglašeni suprug saznao za trudnoću: Britni Spirs bivši muž poslao poruku preko advokata

0

On je kontaktirao svoju advokatsku kancelariju kako bi se obratio popularnoj pevačici. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U svetksim medijima odjeknula je vest da je pevačica Britni Spirs trudna. Ona se ubrzo i oglasila na svom Instagramu i potvrdila tu vest. 

 

Ubrzo se medijima obratio i njen suprug sa kojim pevačica ima dva sina Šona Prestona i Džejdena. Zanimljivo je to da je on preko advokata upravo poslao poruku svojoj bivšoj supruzi i njenom vereniku Semu Asgariju.

 

Kevin je saznao da je Britni na Instagramu objavila trudnoću. Želi joj srećnu i zdravu trudnoću i čestita njoj i Semu, ispred njih je uzbuđenje roditeljstva — rekao je advokat za NBC News.

 

Britni Spirs, Kevin Federlajn
foto: Profimedia

 

Podsetimo, pevačica i bivši plesač venčali su se 2004. godine, a razveli nakon samo dve godine braka. Zahtev za razvod braka podnela je Britni navodeći kao razlog nepomirljive razlike među njima.

 

Naravno da je i popularna pevačica sve iznenadila svojom objavom kada je potvrdila vest da čeka treće dete, ali je i otkrila da je pretrpela težak gubitak kilograma pred treću trudnoću. 

 

— Očito neću toliko izlaziti da paparaci ne dobiju svoj novac snimajući me kao što su nažalost već uradili. Teško je jer kad sam bila trudna, imala sam perinatalnu depresiju. Moram reći da je to apsolutno užasno. Žene tada nisu pričale o tome, neki su smatrali opasnim ako se žena tako žali s bebom u sebi, ali sada žene pričaju o tome svaki dan. Hvala Isusu da tu bol ne moramo da držimo kao pravu tajnu. Ovaj put ću se baviti jogom svaki dan! Širimo puno radosti i ljubavi — napisala je Britni.

 

 

 

makonda-tracker