fanovi u transu

Slobodna je tek nedelju dana, a već DRUGA ŽENA! Detalj o Britni Spirs koji će vam sigurno izmamiti smešak

0

Pop princeza konačno se rešila starateljstva koje je njen otac imao nad njom, a dok radi na tome da bude u potpunosti nezavisna njenim pratiocima na društvenim mrežama nije promakla jedna zanimljivost.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Fotografije i snimci američke pevačice Britni Spirs (39) već neko vreme izazivaju mnogo polemike i komentara njenih fanova ― iako se pravila da je sve u redu, ona je izgledala umorno, tužno, neuredno. Zbog troga su njeni obožavaoci često izražavali strah da joj je određena terapija koja joj ne prija, da je zlostavljana, da šalje tajne signale da joj treba pomoć...


Sada, nakon što je napravila džinovski korak ka nezavisnosti, Britni je potpuno drugačija!

 


Pevačica je na društvenim mrežama podelila kratak snimak na kom pozira na fanove, a u opisu je istakla:


Nemam reči zbog vas, ljudi, zbog vaše upornosti da me oslobodite starateljstva. Sinoć sam plakala dva sata jer su moji fanovi najbolji, znam to. Osećam vaša srca i vi osećate moje... Znam da je tako!

 


Njeni obožavaoci još jednom su joj potvrdili da je podržavaju, a mnogi su primetili da Britni izgleda neuporedivo bolje nego proteklih godina.
"Slobodna je tek nedelju dana, a izgleda deset godina mlađe", "Prelepa si, kraljice naša", "Tu kosu smo čekali"... napisali su oni. Među mnogima koji su se oglasili našle su se i poznate ličnosti, pa je tako dizajnerka Vera Vang prokomentarisala "Oslobodite Britni", dok je pop zvezda Majli Sajrus napisala starijoj koleginici da izgleda "tako dobro".

 

 

makonda-tracker