iskreno

"Kaže da me voli..." Kim Kardašijan bi spavala s ovom MEGAZVEZDOM — ali za MILION DOLARA

0

Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu jednom prilikom je podelila interesantan detalj

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mnogi muškarci širom sveta žude za Kim Kardašijan i dali bi sve što imaju za jednu noć s njom, a moglo bi da ih iznenadi ko kod nje zapravo ima neke šanse!


S obzirom na to da su ona i pop princeza Britni Spirs velike zvezde i da se obe druže s Paris Hilton, nije ni čudo što su im se u prošlosti putevi ukrštali. Ipak, njihova imena obično se ne čuju zajedno jer nemaju mnogo veze jedna s drugom. Ili makar tako deluje...

 

Naime, jednom prilikom, pre više godina, Kim je otkrila da je Britni Spirs oduševljena njom i njenom figurom.


Kaže da me voli i da obožava moju zadnjicu, a sad želi i da bude moja lezbijska ljubavnica — podelila je šokirana Kim i objasnila da je bila toliko zabezeknut da nije znala kako da reaguje. — Mislim, šta drugo mogu da kažem osim "Ne, hvala"?

 

1 / 15 Foto: EPA/ NINA PROMMER


Međutim, Kim je potom otkrila da bi razmotrila Britninu ponudu, ali za određenu svotu.


Zapravo, možda bih to i uradila za milion dolara — istakla je Kim.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Britni je, inače, bila jedna od retkih velikih zvezda koje su stale u odbranu Kim Kardašijan kada je bila na meti podsmeha celog sveta 2013. godine, dok je bila u drugom stanju.


Gledam Kim i kroz šta ona prolazi, tabloidi su tako zli prema njoj jer se ugojila — istakla je Britni i napomenula da nije korektno da već emotivna i nesigurna trudnica mora da prolazi kroz takav tretman javnosti.


I Kim Kardašijan više puta je u prošlosti pominjala Britni, a tokom 2021. godine je izrazila tugu zbog pevačicine borbe da joj se ukine starateljstvo nad karijerom, privatnim životom i finansijama.

 

 

makonda-tracker