ima čime da se pohvali

Šakira je PONOSNA, ljubitelji fudbala ODUŠEVLJENI: Đerar Pike se odlučio za potez koji je izazvao divljenje širom sveta

0

Kolumbijska pevačica retko pominje profesionalne uspehe i karijeru svog životnog saputnika, ali ovog puta nije odolela prilici da podeli sa svima koliko je ponosna

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Šakira, koja se ovih dana muči s optužbama za utaju poreza zbog kojih bi mogla da završi iza rešetaka, podelila je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram fotografiju svog nevenčanog supruga i fudbalera Barselone Đerara Pikea kako slavi na meču koji je njegova ekipa nedavno odigrala protiv Real Sosijedada.


Iskoristila ju je kako bi mu javno rekla koliko je ponosna nakon njegovog poteza koji je ostavio fudbalsku Evropu i svet bez teksta ― pristao je da mu se plata prepolovi zarad interesa kluba!

 

Veoma sam ponosna na tebe. Tvoj tim, tvoj klub i mi, tvoja porodica, uvek možemo da računamo na tebe kada si nam najpotrebniji ― poručila je Šakira Pikeu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Popularna Kolumbijka i fudbaler španske reprezentacije zajedno su od 2011. godine i imaju dvojicu sinova ― Sašu i Milana.


Đerar Pike prošao je omladinsku školu Barselone i, sa izuzetkom četiri godine koje je proveo u Mančester junajtedu i jedne godine na pozajmici u Real Saragosi, od 2008. godine je bez prekida bio član najpoznatijeg katalonskog fudbalskog kluba, za koji je odigrao 567 utakmica.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker