godinama su se volele

Amber Herd privedena jer je TUKLA bivšu devojku! Isplivali zaboravljeni detalji veze koja je ŠOKIRALA HOLIVUD

0

Nakon incidenta koji se odvijao naočigled policajaca, umetnica je još godinama ostala s Amber Herd, koja se čak našla iza rešetaka zbog napada na svoju devojku

foto: EPA-EFE/BRENDAN SMIALOWSKI / POOL, Charley Gallay / Getty images / Profimedia
foto: EPA-EFE/BRENDAN SMIALOWSKI / POOL, Charley Gallay / Getty images / Profimedia

Na proleće 2016. godine, glumica Amber Herd optužila je supruga Džonija Depa za fizičko nasilje i objavila fotografije modrica za koje je tvrdila da su posledica stravičnog napada koji je doživela. Usledio je razvod, godine sudske borbe, isplivavanja šokantnih snimaka, međusobne optužbe, a ovih dana par je ponovo u sudnici.


Dep je, naime, tužio bivšu suprugu zbog njenog teksta objavljenog 2018. godine u listu The Washington Post, jer on tvrdi da, iako ga nije imenovala, jasno implicira da govori o njemu.

 

Tokom suđenja, sve češće se pominje da je Dep bio žrtva fizičkog zlostavljanja u njihovom braku, a glumčev advokatski tim sada ima novi adut — sve su podsetili na jednu Amberinu raniju vezu u kojoj je navodno bila nasilna!

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/BRENDAN SMIALOWSKI / POOL


Naime, prilikom unakrsnog ispitivanja, advokatica Kamil Vaskez (nova devojka Džonija Depa?!) pomenula je glumičinu vezu s Tasjom van Ri, s kojim je Amber bila 2009. godine. Dvoje policijskih službenika prisustvovalo je tada trenutku kada je Amber udarila Tasju snažno u ruku i istrgla joj ogrlicu, nakon čega je glumica uhapšena.


Džoni Dep nije jedini partner kog ste napali — konstatovala je Vaskezova.


Nikada nisam napala nijednog partnera — insistirala je Herdova. — Nikad nisam napala gospodina Depa, niti neku drugu osobu s kojom sam bila u romantičnoj vezi.


Ko je Tasja van Ri?


Bivša devojka Amber Herd danas ima 46 godina i poznata je fotografkinja i umetnica, a šira javnost prepoznaje njen rad po crno-belim radovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tasya van Ree (@tasyavanree)


S Amber Herd je bila u vezi od 2008. do 2012. godine, s prekidima, a Tasja je više puta istakla da je Amber njena najveća muza u životu. Njihova veza bila je burna, a 2009. godine Amber je nakon jedne svađe koju su imale uhapšena u Sijetlu jer su policajci koji su se našli u blizini tvrdili da je Herdova fizički nasrnula na svoju devojku. Međutim, tužilac je odbio da podigne optužnicu protiv glumice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tasya van Ree (@tasyavanree)


Van Rijeva je kasnije tvrdila da nije došlo do sukoba, a nastavila je vezu s glumicom, ostala s njom još tri godine i danas su u prijateljskim odnosima. Uz to, umetnica još uvek ima tetovažu posvećenu Amber.

 


Posle incidenta, Amber Herd je tvrdila da su je policajci lažno optužili motivisani homofobijom, nakon čega se ispostavilo da je policajka koja ju je privela otvoreno gej žena i vatrena aktivistkinja za prava LGBT zajednice.

 

 

makonda-tracker