Teški dani iza njega

Teško mu je pao razvod od Slađe Delibašić: Đole Đogani posle 22 godine otvorio dušu i ispričao kroz šta je prolazio

0

Plesač je otkrio da je zbog situcija iz prošlosti koje su u vezi sa okončanjem braka sa Slađom Delibašić— tražio stručnu pomoć

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Frontmen grupe Đogani, Đole Đogani već dve deceniju uživa u braku sa suprugom Vesnom, sa kojom ima sina Adriana i ćerku Lauru, ali priznaje da mu je razvod od bivše supruge Slađa Delibašić teško pao. 

 

— Veoma teško sam podneo razvod, prvi put u životu nisam znao da se snađem. Kad smo gradili kuću u kojoj sada živi Slađa, pravio sam dva sprata, veliko dvorište, zamišljao sam da ću u tom nekom delu, kada budem deda, peći roštilj. Video sam unapred ceo život s njom, zamišljao unuke. I odjednom kraj. Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje – rekao je Đole za Objektiv, koji je priznao da je išao kod psihijatra.

 

 

Iz braka sa sa Slađom ima dvoje dece i ne krije da je za vreme turbulentnog perioda u njihvom braku tražio adekvatna rešenja za njihove probleme.

 

— Molio sam Slađu da sednemo, pričamo i vidimo u čemu je problem. Čak sam išao kod psihijatra, tražio sam stručno mišljenje. Zvao sam je da zajedno odemo na razgovor i vidimo kako ćemo da se ponašamo u novoj situaciji i prema deci, jer ja nisam znao kako. Ona me je tada puna sebe pogledala i rekla: "Ti i treba da ideš kod psihijatra". Jednom sam uspeo da je odvedem, ali njoj se to nije dopalo – ispričao je Đogani za medije.

 

 

makonda-tracker