POGLEDAJTE

Ovu PRESLATKU DEVOJČICU svi znate: Devedesetih je VEDRILA I OBLAČILA, a danas važi za jednu od NAJZGODNIJIH žena

4

Ona je bila jako popularna devedesetih, a svojim izgledom i danas pleni gde god da se pojavi.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Još davne 1996. pojavile su se one i svojim pesmama i neodoljivim izgledom zapalile masu u Srbiji.

 

Popularna grupa Models je važila je za jedan od najpopularnijih sastava tog vremena, a uglavnom sve članice su se udale, osim jedne koja i dalje važi za jednu od najzgodnijih dama srpske javne scene.

 

Ivana Stamenković Sindi se povukla iz javnog života i zapostavila muzičku karijeru, uglavnom zbog privatnih problema. 

 

Ona je sada objavila staru porodičnu fotografiju na kojoj je sa roditeljima i malo je reći da je pokupila samo pozitivne komentare. Mnogi su komentarisali da je Sindi upravo lepa na majku, a primećena je i sličnost između male Sindi i njene ćerke Petre.

Podsetimo, Sindi je u jednoj izjavi otkrila i kakvo mišljenje ima o današnjim vezama ističući da su ljubavnice u modi.

 

- Današnje devojke ni ne znaju šta ljubav i pravi odnos, jednostavno se to sve izgubilo. Danas muškarci izađu sa porodicom jednom nedeljno na ručak, ovo ostalo kao ja radim, imam drugare, imam druge poslove. Nikada više ne bih ušla u brak zato što današnji brakovi funkcionišu po principu samo da se kaže da su u nekim brakovima, dok muškarci imaju gomilu nekih ljubavnica ili jednu ljubavnicu sa kojom više vremena provode nego sa svojom ženom. Žena sedi kod kuće i kuva ručak, i vidi ga jednom u deset dana. Kakva je to žena, kakva je to ljubavnica, kakav je to muškarac? - zapitala se pevačica.

 

Ivana Stamenković Sindi je bila u braku sa Nikolom Pavlovićem dve godine i sa njim ima ćerku Petru. Ovaj par je postao poznat medijima zbog borbe za starateljstvo nad maloletnom ćerkom. 

 

 

makonda-tracker