promenila se

"STARA SAM i debela": Dugonoga lepotica koju ste OBOŽAVALI danas živi daleko od očiju javnosti, a vodila je BURAN ŽIVOT

1

Nazivali su je idealom ženske lepote, obeležila je osamdesete i zauvek ulepšala istoriju filma, ali danas je verovatno nećete videti na velikom platnu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka glumica Keli Megilis na sceni je od sredine osamdesetih, kada je već prvom filmskom ulogom — u filmu Reuben, Reuben — privukla pažnju publike i kritike i bila nominovana za Zlatni globus i nagradu BAFTA. Već sledeća Kelina uloga bila je ona po kojoj je i danas najviše ljudi, u filmu Top Gun iz 1986. Zazim je usledio niz rola u brojnim ostvarenjima, a posebno se istakla u filmovima The Babe, Winter People, North i At First Sight.


Ona je pre toga imala kraću karijeru u televizijskim serijama, a rado je igrala i u pozorištu, koje i danas obožava.

 

Međutim, danas je ne viđamo tako često. Keli u julu ove godine slavi 65. rođendan i u javnosti se pojavljuje izuzetno retko, a od uloga prihvata samo manje epizodne uloge u serijama.


Mnogi se i dalje sećaju Keli po njenoj junakinji Čarli u filmu Top Gun, prkosnoj, dugonogoj, plavookoj i plavokosoj lepotici.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Dugo je ona bila smatrana idealom lepote i devojkom čija je lepota obeležila osamdesete, a danas ju je, tvrde mnogi, teško prepoznati. Ipak, mnogi su bili zatečeni kada je otkriveno da se Keli neće pojaviti u nastavku planiranom za ovu godinu.

 

Kako je glumica istakla za E!, ona nije odbila poziv — nije bila ni pozvana.


Ja sam stara i debela i izgledam u skladu sa svojim godinama i to ne zanima scenu. Ali... Radije big se osećala potpuno bezbedno u sopstvenoj koži i zbog toga ko sam i šta u svojim godinama nego da pridajem važnost drugim stvarima — istakla je Keli.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Glumici je, inače, pre sedam godina dijagnostikovan nedostatak alfa-1 antitripsina, urođeno stanje koje povećava rizik za oboljenja pluća i jetre.
Keli iza sebe ima dva braka, od kojih se poslednji završio 2002. godine, a s drugim suprugom Fredom Tilmanom ima dve ćerke — Kelsi i Sonoru. Sedam godina nakon razvoda, u intervjuu za SheWired deklarisala se kao gej, a od 2010. godine je u vanbračnoj zajednici sa izvesnom Melani Lajs, s kojom živi u Severnoj Karolini.


Glumica je, inače, 2016. godine doživela pravu dramu kada je nepoznata žena i progoniteljka ušla u njenu kuću, nakon čega je Keli dobila dozvolu za nošenje vatrenog oružja.

 

 

makonda-tracker