bizarnosti nikad kraja

"Džoni, OVO DETE JE TVOJE": Nepoznata žena sa bebom ŠOKIRALA sve u sudnici svojim izjavama, Dep joj se NASMEJAO (VIDEO)

0

Suđenje Džonija Depa i Amber Herd ne prestaje da intrigira javnost.

foto: EPA-EFE/ELIZABETH FRANTZ / POOL
foto: EPA-EFE/ELIZABETH FRANTZ / POOL

Džoni Dep nikada nije bio ovoliko u centru pažnje kao sad jer je na sudu sa svojom bivšom ženom Amber Herd koju je tužio zbog klevete.

 

Od početka ovo suđenje prate različite intirige, mnogobrojni svedoci su se nizali, a Amber je često bila kontradiktorna, pa su čak i psiholozi analizirali ovu ličnost.

Podsetimo, poslednja vest je da će Kejt Mos svdeočiti u Depovu korist, a nagađanja su da to neće ići u prilog Amber Herd.

 

I dok čekamo nove izveštaje suđenja decenije, neki su se potrudili i da zabave javnost, mada isprva možda i nije bilo tako bezazleno.

 

Naime, jedna obožavateljka je ušla u sudnicu sa detetom i u jednom trenutku podigla dete uzvinuvši "Džoni, ovo dete je tvoje".

 

To nije bilo dovoljno da predstavi svu bizarnost događaja, pa je obožavateljka dodala "Džoni, volim te, naše duše su povezane!"

Dep se na sve ovo nasmejao i mahnuo joj, dok su nju izveli iz sudnice. Kasnije je rekla da je u pitanju šala. 

 

Pojavio se i snimak gde se ista obožavateljka veče pre svađa sa prisutnima ispred sudnice koji su došli da zauzmu mesto kako bi prisustvovali suđenju. Svedoci kažu da je obožavateljka želela da zauzme što bolje mesto, a zbog svađe koju je izazvala, morala je i policija da interveniše.

 

 

makonda-tracker