sve će biti po planu

Venčanica od 20 metara i SLATKO IŠČEKIVANJE: Marija Šerifović zna kako će nazvati SINA, ali i druge važne pojedinosti

2

Jedna od najpopularnijh domaćih pevačica Marija Šerifović ne krije svoje planove za budućnost.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Nakon duge pauze usled pandemije koja je za nama Marija Šerifović je s nestrpljenjem dočekala i koncerte koji su proši savršeno. Njena karijera cveta, a reklo bi se da pevačica ima i druge planove.

 

Naime, Marija je gostovala u jednoj emisiji u koju se uživo uključila njena veoma dobra prijateljica pevačica Jovana Nikolić. Tom prilikom Jovana je odlučila da Mariji ostavi poruku koja je zaintrigirala mnoge.

 

 

- Nas dve smo jedna drugoj rekle sve, tako da nemam šta mnogo da ti kažem, osim da želim da u skorijoj budućnosti ne rasprodaješ "Arene" već da menjaš pelene - rekla je Jovana.

 

Marija se u prvom mahu nasmejala, a potom odogovorila:

 

- Kako je bezobrazna ova Jovana. Šalim se... Nas dve smo jako, jako dobre prijateljice i svašta smo u ovom životu prošle zajedno. Tako da, lepa, uzela sam to u razmatranje - rekla je Marija za "Kurir".

 

 

Pevačica je takođe naglasila i da je za nju ovo veliki korak, pa zato želi da sve pažljivo isplanira i da neće žuriti sve dok ne bude sigurna da je pravo vreme da se posveti porodici.

 

- Generalno sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i nema šale za to. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem – dodala je Marija Šerifović.

 

Na malu provokaciju svoje prijateljice Marija je imala duhovit odgovor:

 

- Jovana, doći ćeš, pa ćeš da menjaš pelene - poručila je Šerifovićeva svojoj prijateljici Jovani Nikolić Mišković.

 

 

I tu iznenađenjima nije kraj. Marija je takođe priznala i da sebe može da zamisli u venčanici. 

 

- Meni to maestralno stoji. Prosidbu nisam zamišljala, ali venčanicu jesam i odlično mi stoji. Sigurno ću poneti neku Valentino sa jedno 20 metara da se vuče iza mene i to će sigurno biti jedna od lepših venčanica koju su ljudi videli - dodala je ona kroz smeh. 

 

1 / 9 Foto: printscreen/kurir tv

 

 

 

makonda-tracker