posebna priča

Skinuo je plehanu burmu i zaporosio je: Verica Rakočević otkriva nepoznate detalje svoje ljubavi sa Veljkom

2

Iako ga je kreatorka smatrala "detetom", Kuzmančević je bio veoma uporan, a onda su shvatili da su stvoreni jedno za drugo.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Ljubavna priče Verice Rakočević i njenog supruga Veljka Kuzmančevića vraća veru u istinske emocije i iskrene namere, a tokom jednog gostovanja u emisiji koja se bavi pripremom ceremonije venčanja, modna kreatorka je do detalja ispričala kako je došlo do poznanstva i neobiče svadbe.

 

Veljko mi je poslao poruku na Fejsbuk, uz pitanje da li bismo mogli da sarađujemo. Pomislila sam da hoće da bude maneken i odgovorila mu da ne pravim garderobu za muškarce. Objasnio mi je da je muzičar, da mu se dopada to što radim, a pošto svaka revija ima muzičku podlogu predložio saradnju. Rekla sam mu šta je tema revije koju pripremam, on mi je poslao svoju ideju i tako je sve krenulo — otkrila je Verica pre nekoliko godina u emisiji "Venčanje od A do Da".

 

Ja sam njega tretirala kao dete, mlađi je od moje mlađe ćerke. Nisam ga gledala kao muškarca ni u jednom trenutku — kaže kreatora i dodaje da je sedmodenvni odmor na Zlatiboru na koji su otišli prijateljski bio sudbonosan, a tamo su shvatili da su savršen par.

 

Verica Rakočević, Veljko Kuzmančević
foto: Damir Dervišagić

— Izašli smo na večeru sa moje dve prijateljice, koje su doputovale iz Sarajeva. U jednom trenutku Veljko je skinuo neku plehanu burmu koju je nosio i pitao me da li hoću da se udam za njega. Rekla sam "da". Sutradan je otišao kod roditelja da im kaže da se ženi. I to je bilo to — rekla je sa setom Rakočevićeva i dodala kako su mladenci bili odeveni za venčanje:

 

U trenerci smo otišli u opštinu da se potpišemo, a onda smo se vratili da se spremimo za slavlje koje smo organizovali na splavu. Pošto Veljko ima averziju prema svemu što je luksuz ili potpada pod džet-set predložio je da raspalimo roštilj i napravimo pljeskavice i ćevape, a da umesto fensi kolača poslužimo šampite i krempite.

 

Verila je odabralakratku belu venčanicu kreaciju Vivijen Vestvud, kao i crne čizme do kolena. Kao bidermajer poslužio je buket suncokreta, a Veljko je imao elegantan sako i jedan neobičan detalj.

 

 

 

makonda-tracker