Koliko se promenila?

Ne, ovo nije SVETSKI TOP MODEL! Jedna od najlepših Srpkinja podelila fotografiju staru 56 godina i sve ostavila bez reči

0

Izgradila je uspešnu dizajnersku karijeru, ali je, da je želela, lako mogla da postane supermodel svetskog ranga!

foto: Instagram
foto: Instagram

Čuvena kreatorka Verica Rakočević žena je za koju su godine definitivno samo broj!


Ona danas, kada ima 74 godine, izgleda decenijama mlađe, živi pod svojim pravilima i iznova dokazuje da je sve stvar stava i samouverenosti.

 

Ipak, u tome joj je sigurno pomogla i činjenica da je celog života prirodna lepotica kakva se retko sreće, a to dokazuje i jedna stara fotografija koju je Verica podelila na Instagramu. Štaviše, ovaj portret star je više od pola veka!

 


Vremeplov 1966-2022 — napisala je Verica pored pomenute fotografije. — Maturantkinja Devete gimnazije maštala je o karijeri pisca dok je život imao drugi plan za nju.


Proslavljena dizajnera podelila je potom i jednu novu fotografiju, na kojoj je vidimo kao ženu u sedamdesetim, a Verica naobema izgleda jednako lepo, jednako zadovoljno i ispunjeno.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Komentari njenih pratilaca to definitivno potvrđuju. "Osim naočara ne vidim nikakvu razliku", "Vanvremenska ženo", "Sjaj u očima zauvek", "Meni ste uvek lepi, a sada ste i zreliji i to vam daje posebnu draž", "Prelepi bili i ostali"... neke su od reakcija njenih fanova.
 

 

makonda-tracker