OTVORILA VRATA SVOG DOMA

Slavili su dva Uskrsa: Iva Štrljić otkrila kakve USPOMENE joj vraćaju MIRISI DETINJSTVA

1

Iva Štrljić ističe da je farbanje jaja za nju poseban doživljaj i voli sve praznike koji odišu porodičnom atmosferom.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Iva Štrljić je naša glumica koja je uvek intrigirala javnost svojim postupcima, a ne krije da uživa u kuhinji i narodnim običajima.

 

I ovaj Veliki petak Iva je podelila tajne iz svoje kuhinje, pa je ispričala šta za nju predstvalja Uskrs i koliko se raduje predstojećim praznicima.

 

-  Ovi trenuci su takvi da se podsetimo koliko smo jedni drugima važni, širimo emociju koja će se širiti na sve naše dane, a ne samo na Vaskrs. Danas spremamo rižoto sa lignjama, imaće dobar morski šmek sa školjkama i biće dobro začinjeno. Volim da farbam jaja, međutim ono što najviše volim za Vaskrs jeste ta neka pitoma detinja porodična atmosfera. Dugo sam verovala u zeku i deda Mraza… Ali sećam se toga da su moji roditelji obeležavali oba Vaskrsa, i mamin i tatin. Dva puta su dolazili gosti, sećam se mirisa kolača, mirisi najintenzivnije podsete na detinjstvo - iskrena je bila glumica.

Iva Štrljić je naglasila da jaja uvek farba sa decom svojih prijatelja jer joj nije važno kako će jaje izgledati, koliko je bitno da su ga oslikale dečije ruke pune ljubavi, a zreli ljudi znaju da prepoznaju puno srce.

 

 

makonda-tracker