PONOSNA JE

Uspomene sačuvane u starim albumima: Iva Štrljić oduševila gracioznošću svoje majke — čuvene balerine (FOTO)

4

Poznata glumica neretko sa pratiocima deli najdivnije uspomene svoje porodice za koju je neizmerno vezana.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Darovita dramska umetnica Iva Štrljić umetnost i scenski pokret zavolela je odmalena, s obzirom na profesije njenih roditelja Milana i Slavice Štrljić koji su ostvarili vanvremenske karijere.

 

Iva neretko putem svog Instagram profila deli dirljive uspomene koje predstavljaju pravi trag u vremenu, a kada se na njima nalazi naša istaknuta balerina onda je oduševljenje potpuno.

 

Mamine predstave i sećanja sačuvana u starim albumima, jedno pitomo vreme i odlasci u Pozorište na Terazijama. Neki mjuzikli čijih se melodija i danas sećam — napisala je sa setom Iva.

 

 

Slavičinu gracioznost, izražajnost i lepotu dobro pamte malo starije generacije, a po mišljenju publike Iva je slika i prilika svoje majke.

 

Podsetimo, glumičina majka jedna je od najuspešnijih balerina sa ovih prostora, radni vek provela je kao članica Pozorišta na Terazijama, a prošlog oktobra dobila je Zlatnu značku za dugogodišnji doprinos razvijanju kulturnih delatnosti, a ovu divnu vest podelila je i ponosna glumica na svom Instagram profilu.

 

 

 

 

makonda-tracker