jasan stav

"Volim ozbiljne i zrele muškarce": Iva Štrljić otkriva šta bi trebalo da poseduje gospodin "savršeni" (FOTO)

3

Istaknuta glumica je svesna svojih kvaliteta, uspeha i integriteta, te bi pored takve žene mogao da se nađe samo muškarac koji ispunjava određene moralne kodekse.

foto: ATA Images
foto: ATA Images

Dramska umetnica Iva Štrljić neretko sa pratiocima na društvenim mrežama deli detalje svog života, jasne stavove, interesovanja i uspomene, ali veoma retko govori o ljubavnim izborima, te je tokom jednog medijskog istupanja otkrila kakav bi muškarac mogao da osvoji njeno srce.

 

Volim ozbiljne muškarce, zrele, nisam neko koga može da privuče detinjast karakter, tako da ako me pitate za udvarače koje sam uzimala u obzir, to su uvek bili neki zreli ljudi, sigurni u sebe i u svoj uspeh. Ne bi bilo potrebe da izvode ne znam kakve kerefeke i ludosti da bi to mene očaralo jer mene oduševljavaju ličnost, snaga, potreba da me neko zaštiti, briga i muževna emotivnost. To je ono čemu se divim.

 

 

Iako bi svako ko je poznaje rekao je veoma ljupka, neposredna i inteligentna dama, Iva priznaje na koje predrasude neretko nailazi.

 

— Veoma često oni koji me ne poznaju misle da sam hladna i uobražena, što je sasvim suprotno istini. Mada verovatno moj nastup utemeljen na samopouzdanju dovodi do toga da se stiče takav utisak. Oni koji me upoznaju odmah se rastope od topline, a kada govorimo o uobraženosti, žao mi je što nisam takva. Često pomislim kako bi bilo baš dobro da budem baš takva, jer ta vrsta veštačkih osobina danas ume da bude veoma plodonosna — objašnjava glumica i ističe da li postoji osoba sa kojim bi se zamenila na jedan dan.

 

 

-— Volim svoj život. Nisam nezahvalna. I nikad ga ne bih menjala ni sa jednim drugim jer su drugi životi tuđi. Jednostavno nisu moj broj - bili bi mi ili preuski ili šljampavi! A svakom svoj život treba dobro da stoji — rekla je Štrljićeva za Alo.

 

 

 

 

 

makonda-tracker