BAJKOVITO

ROMANTIKA KAO IZ FILMA: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić uživaju na Santoriniju

0

Jedan od najlepših srpskih parova svim čulima uživa na malom grčkom ostrvu Santoriniju.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Ivan Bosiljčić proteklih nekoliko meseci radi na snimanju novog filma. Nakon što je ekipa privela posao kraju poznatom glumcu se na prelepom grčkom ostrvu pridružila i lepša polovina Jelena Tomašević.

 

Pevačica je na svom Instagram profilu okačila nekoliko fotografija na kojima se vidi nebesko plavo more, bele kućice i njihova neverovatna ljubav.

 

 

Ivan je takođe proteklih nedelja sa svojim pratiocima delio brojne zanimljive fotografije, ali se čini da je njegovo uživanje sada konačno kompletno, kada je i Jelena sa njim.

 

Ona je na društvenim mrežama otkrila i neke detalje o novom filmu, pa nam samo ostaje da s nestrpljenjem isčekujemo emitovanje filma kako bismo proverili njene tvrdnje da će ovo biti nešto novo i do sada neviđeno.

 

Ivan i Jelena
Ivan i Jelenafoto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Do tada, možemo da uživamo u prizoru ovog zaljubljenog para i njihovoj ljubavi koja ponekad zaista liči na onu iz romantičnih filmova.

 

Da podsetimo, Jelena i Ivan su davne 2009. godine raskinuli vezu, ali su se ipak nakon godinu dana pomirili, a 2011. su i stupili u brak. Nakon nekoliko godina par je dobio devojčicu Ninu.

 

1 / 10 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

makonda-tracker