ispričala

Možda ćete se iznenaditi: Jelena Tomašević otkrila kakva je mama

0

Pevačica se zajedno sa suprugom i ćerkom veoma raduje praznicima, pa ih provode u miru, ali ističe i da kada je neophodno ume da podvikne na svoju mezimicu.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Iza pevačice Jelene Tomašević uspešna je godina i ona je u 2021. održala nekoliko nastupa koji će sigurno obeležiti njenu karijeru. 

 

 

Nakon njenog poslednjeg velikog koncerta stigli su i praznici, odnosno Nova godina i Božić te je ona otkrila kako praznike provodi sa porodicom i da jako uživa u takvoj atmosferi. Oni se više raduju Božiću, ali je tu i Nova godina koju tradicionalno proslavljaju uz razmenu poklona i kićenjem jelke. 

 

Njoj i Ivanu je njihova mezimica nešto najlepše u životu šta im se desilo, a sada je pevalčica ispričala da li ona ima “žute minute”.

 

Pa, dobro, znam da podviknem. To su retke situacije i sada je Nina već velika. Sada mnoge stvari sama uradi, nema potrebe da se ja mešam. Sama uradi i domaći. Eventualno nešto što ispratim, kako je uradila, ali mnogo je lakše, bar meni, sa detetom koje je sada poraslo—prenosi Blic. 

 

 

makonda-tracker