(foto)

Mamina slika i prilika: Ivan Bosiljčić sa ćerkom bodrio Jelenu Tomašević iz prvih redova

2

Pevačica Jelena Tomašević održala je juče veliki koncert u Beogradu, uz podršku svojih najmilijih

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Jedna od omiljenih srpskih pop pevačica Jelena Tomašević (38) nastupila je sinoć u Kombank dvorani u Beogradu, a podršku su joj iz prvih redova pružali najbliži — suprug i poznati glumac Ivan Bosiljčić (42) i njihova ćerka Nina (9).
Par se trudi da ćerku skloni od očiju medija i javnosti i omogući joj normalno detinjstvo, pa Ninu ne viđamo na ovakvim događajima, ali sada su odlučili da je vreme da devojčica bodri svoju mamu iz publike.

 


Uobičajeno prelepa, Jelena je zapevala u zimskoj toaleti dugih rukava i s V-izrezom koja je u potpunosti svetlucava, dok je kosu pustila da pada u talasima, a i njeni najmiliji bili su vrlo elegantni: Ivan je još jednom pokazao zbog čega je miljenik ženskog dela publike pojavivši se u košulji i kaputu, dok je Nina izgledala vrlo ljupko u trendi kaputiću. Mnogi su primetili da je devojčica mamina slika i prilika, ali nije malo ni onih koji smatraju da Nina više liči na tatu.

 

1 / 3 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Jelena je u jednom trenutku otkrila da će početak nastupa obeležiti muzička želja njenog supruga.


Druga pesma po redu koju ću vam otpevati je "Panta Rei", po želji mog muža — poručila je pevačica sa bine.


Ipak, koncert je otvorila najnovijom pesmom "Sve ispočetka" i odmah zagrejala publiku, da bi kasnije prešla na etno-pop balade. Pevačica je bila oduševljena raspoloženjem publike, koja je i sama zaslužila aplauz.

 

1 / 6 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Jedan aplauz za vas od nas. Biće toga još tokom večeri, tek smo počeli — rekla je pevačica i nastavila da niže svoje najveće hitove, posebno oduševivši publiku "Košavom" i "Jutrom".

 

Uz svoje poznate pesme, popularna pevačica je, kao i uvek, obradovala publiku izvodeći pesme "Đelem, đelem", "Vranjanka" i naravno pesmu "Gde si bilo, jare moje" koja je, kao i na svakom koncertu, ispraćena ovacijama.

Pevačica je čak nekoliko puta muzikom prekidala aplauze koji su trajali beskonačno, što govori u prilog činjenici koliko je nedostajala publici. Sjajno raspoložena, Jelena nije krila sreću i zadovoljstvo što posle pune dve godine nastupa pred beogradskom publikom koja je ispunila prostor Kombank Dvorane do poslednjeg mesta, u skladu sa svim propisanim epidemiološkim merama.

Hvala vam što me volite. Ništa se u životu ne podrazumeva, pa ni ljubav. I ja vas puno volim — emotivno se pred sam kraj pevačica obratila publici koja je većinu koncerta ispratila plešući i pevajući sada već neprolazne hitove.


Na kraju koncerta, Jelena je, mimo plana, odlučila da uz klavirsku pratnju završi pesmom "Melanholija".


Ovo je skroz sada neplanirano, nismo ni vežbali — priznala je Jelena i, još jednom, oduševila!

 

 

makonda-tracker