romantično, nežno...

Dugo je nosio prsten SVUDA sa sobom: Znate li kako je Ivan Bosiljčić zaprosio Jelenu Tomašević?

0

"Jelena, nama aplauzi ne ginu", rekao je Ivan Bosiljčić nakon što je zaprosio svoju partnerku i sadašnju suprugu...

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Jedan od najskladnijih parova s domaće javne scene definitivno su glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević, koji imaju i ćerkicu Ninu.

 

Mada su oni već godinama u srećnom braku, svoju privatnost vešto kriju od očiju javnosti. Mnogi zbog toga ne znaju kako je izgledao divan momenat Ivanove prosidbe — ali sigurno je da će ga Jelena zauvek pamtiti.

 

 

Kada je jednom prilikom gostovao u jednoj emisiji, glumac je otkrio da se prosidba dogodila u parku Sent Džejms u Londonu.

 

Ipak, nije sve bilo savršeno isplanirano – Ivan je dugo nosio sa sobom prsten i čekao idealan trenutak da pita Jelenu želi li da se uda za njega i provede s njim ostatak svog života.

 

Nisam mogao da smislim ništa kreativno. Ja sam nosio stalno prsten sa sobom i nešto sam se uzdao u to da ću prepoznati pravi momenat. Otišli smo u London, gde sam igrao predstavu. Ležimo mi u nekom parku – tamo svi leže po parkovima – i Jelena kaže u jednom momentu: "Bože, kako nam je lepo, kako sam srećna." Ja kažem: "Evo ga! Ustani, ustani, ustani."

 

1 / 6 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Jelena je bila zbunjena, a Ivan je tada izvadio prsten.

 

Jelena kreće da plače, kreće da rida. Ja je pitam: "Pa, je l' hoćeš?" Utom pukne neki aplauz, mi se okrenemo, neki Kinezi gledaju i tapšu. Kažem ja: "Jelena, nama ne ginu aplauzi." Stvarno nije očekivala — podelio je Ivan prelepu priču.

 

 

makonda-tracker