uspomene

Nakon raskida sa Jelenom, Ivana Bosiljčića je zavela zgodna BALERINA: Ovo je glumčeva nekadašnja "tajna" ljubav (FOTO)

0

Lidija Novaković je danas deo baletske postave Pozorišta na Terazijama.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić važe za jedan od najsladnijih parova sa javne scene, a pre bračnog zavetovanja zabavljali su se godinu dana, a u medijima su se pojavljivale i spekulacije da je u međuvremenu došlo i do raskida.

 

No, shvatili su da su suđeni jedno drugome, a kao krunu ljunavi dobili su ćerku Ninu.

 

U periodu dok nije bio sa Tomaševićevom počeo je romansu sa uspešnom Lidijom Novaković.

 

Upoznali su se tokom mjuzikla "Cigani lete u nebo" u kome je Ivan igrao glavnog junaka, a Lidija bila deo baletske postavke.

 

Kako mediji penose lepa balerina rodom je iz Pančeva, a u tom periodu učestvovala je na izboru za Mis Srbije. Danas je deo Pozorišta na Terazijama gde je možemo videti u mnogim mjuziklima, prenosi Hello.

 

Novakovićeva je veoma aktivna na socijalnim platformama, gde objavljuje kostime i scenografiju pozorišnih scena, a objave joj neretko komentariše glumica Tijana Kondić.

 

Ivanova i Lidijina ljubav potrajala je nekoliko meseci, a za ovaj par saznalo je kada su ih paparaci uhvatili zajedno kako razmenjuju nežnosti. No, nakon raskida glumac se vratio prvoj ljubavi Jeleni, a ubrzo su objavili da očekuju prinovu.

 

Podsetimo, Bosiljčić danas živi na relaciji Moskva - Beograd, ali sve slobodno vreme provodi sa porodicom.

 

― Više sam ovde, iako nisam deo značajnijih projekata. Tamo sam poslovno. Ovde odmaram i porodičan sam čovek. Ovde mi je duša ― rekao je nedavno za Kurir.

 

Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

 

 

makonda-tracker