PREPANO JE OTIŠAO

"Dugujemo mu OVO kako bi mogao da počiva u miru": Mandin brat otkirio dva "krivca" koja su glumca odvela u smrt

1

Čuveni glumac Milorad Mandić Manda premino je pre šest godina.

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Kako navode domaći mediji, Nenad Mandić je otkrio da je legendarnog glumca "ubio" kredit za stan i problemi u vezi sa renoviranjem pozorišta Boško Buha".

 

- Kredit za stan i pozorište su ga odveli u grob. Postao je 2014. godine upravnik pozorišta koje nije renovirano od Drugog svetskog rata. Mnogo je želio da ga sredi, sam je jurio sponzore - kaže razočarano on.

 

- I Novak Đoković je donirao novac, ali to nije bilo dovoljno. Celog sebe je davao, sa majstorima ostajao do tri, četiri ujutru i radio barabar sa njima. Uzimao je špakle i gulio zidove, a ujutru kupovao burek. Sećam se da mu je i sin Filip govorio da ide kući i odspava malo, ali on nije hteo - rekao je Nenad i otkrio da pozorište nije bilo jedini problem.

 

Kada se oženio Anjom digao je kredit da kupi stan. Ali, pošto je već bio u godinama, morao je da plaća osiguranje kako bi se kredit obnavljao. Uzeo je kredit u švajcarcima, jer je tada bio najisplativiji, ali mu je posle godinu i po dana priseo. Plaćao je skoro 100.000 mesečno ratu za kredit. To ga je strašno mučilo. Nije lako svakog meseca zaraditi taj novac, a gde su ostali troškovi.

 

Nened je takođe rekao i da mu je mnogo žao što pozorište ni posle toliko godina nije renovirano. Kako kaže, naša dužnost je da ga obnovimo, jer će jedino tako njegov brat moći spokojno da počiva na onom svetu - prenose domaći mediji.

 

 

makonda-tracker