hrabra žena

Bezazlena kontrola pokazala VELIKI PROBLEM: Ovako danas izgleda poznata voditeljka koja se suočila sa TUMOROM PANKREASA

0

Ona je posle jednog pregleda saznala da vesti zbog kojih je doživela stres...

foto: Instagram
foto: Instagram

Voditeljka Nina Kolundžija preživela je težak period koji je ostavila iza sebe, odnosno ona se suočila sa tumorom pankreasa

 

Ono šta joj je bilo vrlo traumatično za nju jeste to da uopšte nije bilo simptoma, te se sa svojim strahom borila godinu dana dok je čekala operaciju. 

 

— Otišla sam na kontrolu nečeg bezazlenog, a saznala sam da je problem nešto drugo. U početku čak nisam ni slutila koliki. Na ultrazvučnom pregledu doktorka mi je zabrinuto rekla da imam nešto što liči na cistu na pankreasu, ali da su potrebne detaljne analize kako bi se ustanovilo o čemu je zaista reč. Nisam se uplašila, pomislila sam ‒ ma to je samo cista, ništa strašno. Međutim, jedna pa druga analiza i pregled, i ispostavilo se da je reč o benignom tumoru. Tada počinju meseci brige i straha — rekla je za Story Nina Kolundžija u svojoj prvoj ispovesti.

 

1 / 3 Foto: Saša Pavlić Koky

 

Međutim, kada je dobila histopatološki nalaz ona je mogla da odahne, pošto je sve bilo u redu. 

 

Nije imali nikakvu ni terapiju posle intervencije, te je sve prošlo odlično. Jedini zahtev za nju je bio da se pridržava novog režima ishrane. 

 

Ona je nove kombinacije namirica koje jede dosta smršala, te mama četvorogodišnjeg dečaka kojeg je dobila sa kolegom i suprugom Aleksom Gutovićem danas izgleda veoma zanosno. 

 

 

 

makonda-tracker