FILMSKI POČETAK

ZNALA JE DA JE POSEBAN: Uz ovu pesmu su se Karleuša i Duško Tošić prvi put poljubili, a ona shvatila — ON JE PRAVI

9


Nekoliko godina nakon što je na zidu njegove sobe visio poster Jelene Karleuše Duško Tošić dobio je priliku da započne vezu s atraktivnom pevačicom, ali to nije jedini romantičan detalj početka njihove ljubavne priče

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić u braku su od 2008. godine, kada su se na Vidovdan venčali na glamuroznoj ceremoniji o kojoj je brujao ceo region. Par je od tad dobio dve ćerke — Atinu i Niku Tošić — i prošao brojne životne izazove i nedaće, a opstali su uprkos razdvojenosti, skandalima, glasinama...


Kako je pevačica jednom prilikom otkrila, posebno je zanimljivo to što je Duško godinama pre nego što su se upoznali bio njen fan.

 


Sa 16 godina prešao je u OFK Beograd. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade, on se oženio ženom sa postera i napravio joj dvoje dece. To je divna, dirljiva priča — ispričala je Karleuša.


Ona je istakla da su se prvi put poljubili ispred njene kuće na Bežanijskoj kosi, i to dok su sedeli u automobilu i slušali pesmu "Pogledi u tami" Sergeja Ćetkovića. Kako je objasnila, tada je shvatila da je pronašla pravog.

 

1 / 6 Foto: Ana Paunković


Kad me je prvi put poljubio. Znala sam da je poseban. Stvarno nije fraza i patetika. I da se ne lažemo, imao je sve predispozicije za idealnog – lep, mlad, zgodan, zelenook, talentovan, perspektivan… A ja sam bila dovoljno mudra da to prepoznam i dovoljno srećna da zavoli baš mene — ispričala je Karleuša.

 

 

makonda-tracker