EMOCIJE SU UVEK TU

Za nju je LJUBAV nešto najlepše na svetu: Anastasija Ražnatović ISKRENO o periodu nakon raskida i prvim nastupima

0

Anastasija Ražnatović je zasigurno mlada zvezda u usponu, a sada je prokomentarisala malo poznate detalje o nedavnom raskidu.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anastasija Ražnatović ne otkriva mnogo o svom privatnom životu i poštuje privatnost svog bivšeg dečka, Đorđa Kuljića.


Mlada pevačica je sada prokomentarisala različite navode o njihovom raskidu nakon pet godina.

– Zaista mislim da nisam ostala nedorečena, jer sve u vezi sa tom pričom sam rekla kako jeste, iako se očekuje da je mnogo bombastičnija i dramatičnija. Nije bilo patnje. Odrasli smo ljudi, civilizovano smo se razišli i nastavili dalje, svako svojim putem - rekla je Anastasija za Story.


Pevačica je naglasila da je bivši dečko nije razočarao i da je on jedna divna osoba.


- Uvek sam otvorena za ljubav i za lepa osećanja. Za mene je ljubav nešto najlepše na svetu - izjavila je ona.


Anastasija se osvrnula i na svoj prvi nastup, kao i na poslednji nemili događaj kada je zbog zdravstvenog stanja bila prinuđena da otkaže nastup.

 

1 / 11 Foto: Instagram

- Samostalnost datira od moje 17. godine kada sam zaradila prvi novac od reklame, a kasnije su se kampanje nadovezivale jedna na drugu. Što se tiče nastupa, konačno radim ono što volim i želim druženja sa publikom. Volela bih da se sve to nije izdešavalo, ali događa se i najiskusnijima. Hvala Bogu, dobro sam, nije bilo ništa ozbiljnije, jednostavno sam bila preumorna. Od uzbuđenja i putovanja ceo dan nisam stigla da jedem ništa, a pored svega toga imam naporne treninge i dinamičan život, pa se sve odrazilo na moje zdravlje, nažalost u baš lošem trenutku - iskrena je bila Ražnatovićeva.


Anastasija Ražnatović uvek napominje koliko je značajno što je odrastala sa majkom i tetkom, ali isto tako potencira i da će joj otac uvek faliti mada je vremenom naučila da to prihvati.

 

 

makonda-tracker