jasna poruka

"Mama, pa ja sam BOGAT čovek!" Anastasija Ražnatović nasmejala pratioce na Instagramu

1

Pevačica Anastasija Ražnatović, ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, privukla je mnogo pažnje na popularnoj društvenoj mreži najnovijom objavom

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anastasija Ražnatović veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde svakodnevno deli fotografije i snimke koji svedoče o njenoj svakodnevici, a rado objavljuje i citate koji su joj privukli pažnju.


Najnoviji koji je podelila je citat američke pop legende Šer.


Mama mi je rekla: "Dušo, znaš, jednog dana bi trebalo da se skrasiš i udaš za bogatog čoveka". Rekla sam joj: "Mama, pa ja sam bogat čovek" – stoji u ovoj objavi.

 

Anastasija je, inače, nedavno raskinula petogodišnju vezu s mladim biznismenom Đorđem Kuljićem. Kako je poznata kao neko ko ne priča za medije o intimi, do javnosti je dospela samo izjava neimenovanog izvora upućenog u odnos pevačice i njenog bivšeg dečka.

 

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić


Razlog raskida jeste razdvojenost, ali i druge u ovom momentu nepremostive razlike. Raskid je stvar zajedničkog dogovora Anastasije i njenog dečka, a pošto nema reči o postojanju trećih osoba — Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli — saopštio je nedavno izvor blizak paru.


Bivši par se, inače, nedavno sreo na proslavi rođendana tenisera Filipa Krajinovića, koji je blizak prijatelj i Đorđa i Anastasije. Kako su pisali mediji, oni su se pozdravili, ali nisu sedeli zajedno. Sudeći po snimcima i fotografijama koje je pevačica potom objavila na Instagramu, ona se odlično provela i prisustvo bivšeg dečka nije joj pokvarilo veče.

 

1 / 8 Foto: Instagram

 

 

makonda-tracker