nažalost — kraj!

Pre nje je vodio BURAN ŽIVOT, lepotice ga obožavaju: Ko je Đorđe Kuljić, BIVŠI dečko Anastasije Ražnatović?

16

Nakon što je njena majka Svetlana Ražnatović raskinula s Bogdanom Srejovićem, i pevačica Anastasija Ražnatović okončala je lubavnu vezu. Ko je mladić kog je ona ljubila čak pet godina?

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Kako su javili domaći mediji, pevačica Anastasija Ražnatović i mladi binismen Đorđe Kuljić raskinuli su posle pet godina ljubavi.


Mladi Novosađanin i Anastasija godinama su uživali u ljubavi na daljinu i viđali se kad god su bili u prilici, a prošle godine su započeli zajednički život u luksuznom dupleksu na Dorćolu.

 

Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, na dva sprata, koja trenutno sređuju kako bi se uselili krajem aprila. Stanovi su prostrani, poseduju nekoliko kupatila, spavaćih soba, ogromne i prostrane dnevne boravke iz kojih se izlazi na terasu koja je sva u staklu — rekao je prošle godine izvor blizak paru i dodao da će "verovatno od ta dva stana napraviti dupleks".

 

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić


Plan je da se krajem meseca usele u svoj novi dom — otkrio je neimenovani izvor u aprilu 2021. — Nameštaj su odavno izabrali i poručili tako da će sve stići na vreme. Raduju se što će živeti zajedno, a i zbog činjenice da su stanove kupili zajedničkim snagama. Investiranje u zajednički prostor ujedno je i investiranje u njihovu budućnostm a po svemu sudeći nema sumnje da će je provesti zajedno.


Kuljić nije bio poznat javnosti pre ljubavi s Anastasijom, a nakon što se pročulo da ona ljubi baš njega, mediji su počeli da se interesuju za Đorđev život. On je navodno povezivan s mnogim devojkama sa estrade, manekenkama, starletama i nekim lepoticama iz inostranstva. Zanimljivo je da se u Njujorku on zbližio s Anjom Stojković, ćerkom Dragana Stojkovića Piksija, koja je danas u braku s automobilistom Ugom Valenteom, a jedna je od Đorđevih najboljih prijateljica u životu.

 

Đorđe Kuljić
foto: FILIP PLAVČIĆ

Anastasijin bivši živeo je dugo u Njujorku, gde je započeo biznis s kamionima, a mediji tvrde da mu toliko dobro ide da je vrlo mlad postao milioner, o čemu ni pevačica ni on nisu želeli da pričaju javno.


Budući da su dugo bili zajedno i da su maltene živeli zajedno i pre nego što su pazarili luksuzni stan u Beogradu, bilo je očekivano da će par reći sudbonosno "da", a Anastasija je instistirala da još nije vreme za to.

 

1 / 8 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Svi me to pitaju i mnogo su naporni. Nema tu pravila, svako je individua za sebe. Veljko je odlučio da to bude sada, ja se još nisam odlučila na taj korak i mislim da to dođe nekako samo od sebe. Ništa ne treba siliti. Smatram da je sad momenat kada treba da radim na svojoj karijeri, a deca će svakako doći — rekla je.


Iako se pričalo o tome kako je Đorđe bio veliki zavodnik pre nego što je upoznao Anastasiju, ona je isticala da nema razloga da bude ljubomorna.


Imam sreću da sam momcima bila prva ili druga devojka, tako da nisam razmišljala o bivšim devojkama. Oni su svi stariji bili od mene, moj sadašnji dečko je stariji devet godina od mene. Nisam imala na šta da budem ljubomorna, sve je to bilo neozbiljno pre mene — rekla je ona jednom prilikom.

 

 

 

makonda-tracker