(foto)

Za prvi nastup — francuski glamur na njen način: Šik stajling Anastasije Ražnatović za ludu noć u Parizu

1

Anastasija Ražnatović održala je svoj prvi nastup u jednom klubu u Parizu, a stajling za posebno veče pažljivo je birala!

foto: Instagram
foto: Instagram

PevačicaAnastasija Ražnatović već godinama gradi svoje ime i mesto na estradnoj sceni, ali tek juče je održala svoj prvi nastup! Anastasija i njen tim odlučili su da je pravi trenutak da profesionalno bavljenje muzikom podigne na viši nivo i zapeva pred publikom, a kao mesto prvog nastupa odabrali su Pariz. 

 

 

Anastasija je za prvi nastup u jednom klubu u Parizu odabrala efektno odelo, koje pomalo podseća na stajling koji je nosila na svadbi svog brata Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, ali u drugoj boji.

 

U pitanju je ljubičasto odelo koje se sastojalo od pomalo oversized sakoa sa šljokicama, trendi pantalona u istoj nijansi, a ispod sakoa nosila je mini-top. Ljubičasta ženska odela uvek su pravi izbor za neke svečanije prilike, jer ne samo da su elegantna, već i veoma šik, pa ako niste ljubitelji haljina — s ovim izborom nećete pogrešiti.

 

1 / 11 Foto: Instagram Printscreen

 

Anastasija i inače obožava odela, tako da nema sumnje da ćemo je uskoro ponovo videti u sličnom moćnom izdanju.

 

Inače, kako se pisalo, ona je za ovaj nastup uzela 15.000 evra, a pregovarala je isključivo sa organizatorima.

 

Anastasiji su ispunjene i brojne pogodnosti, pa je tako imala privatnog vozača na raspolaganju, luksuzan hotel i sve sitnice koje poželi.

 

Podsetimo, Anastasija je nedavno raskinula s biznismenom Đorđem Kuljićem nakon pet godina ljubavi. Mladi Novosađanin i Anastasija godinama su uživali u ljubavi na daljinu i viđali se kad god su bili u prilici, a prošle godine su započeli zajednički život u luksuznom dupleksu na Dorćolu, odakle se pevačica iselila posle raskida i vratila u vilu na Dedinju.

 

 

makonda-tracker