ima ukusa

Hejli Biber i Kim su LUDE ZA NJOM! Anastasija Ražnatović ima ČUDO OD TORBE — i nosi je MAESTRALNO

1

Popularna pevačica ne štedi kada je moda u pitanju, a sada je ponela aksesoar koji je jedan od najvećih hitova u poslednje vreme

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Anastasiju Ražnatović često imamo priliku da vidimo u odevnim komadima prestižnih modnih kuća, a kada je reč o torbama obično bira Chanel. Sada je, međutim, pokazala tašnicu modne kuće Balenciaga koja izazvala pravu pomamu proteklih godinu dana.


Pevačica je pozirala u liftu, a u prvom planu bila je svetlozelena, gotovo mint tašnica, model Hourglass, čija minimalna cena iznosi 1.600 dolara, a kako je Anastasija odabrala model srednje veličine verovatno je on koštao i više.

 

Ona je ovaj aksesoar iskoristila kao sjajan način da "razbije" all black odevnu kombinaciju, sastavljenu od crnih pantalona, majice i kožnog sakoa, a tu su još i crni kačket i naočare za sunce. Tako je torba statement komad ne samo zbog efektnog dizajna već i zahvaljujući boji.

 

1 / 4 Foto: Instagram


Torba Hourglass, modno remek-delo s potpisom brenda Balenciaga, inspirisana je čuvenim prslucima Kristobala Balensijage iz pedesetih, koje je odlikovala nešto izraženija zakrivljenost. Ova kurvatura jedna je od glavnih odlika vintidž komada čuvenog brenda i, kako to kaže "Vog", ušla je u sam DNK "Balensijage", a aktuelni kreativni direktor ove modne kuće i proslavljeni gruzijski dizajner Demna Gvasalija obilato koristi ovaj motiv na sasvim nove načine i spaja klasični stil sa svežim idejama.

 

1 / 4 Foto: TheImageDirect.com/Profimedia


Neobična torbica je predstavljena je u okviru kolekcije za jesen 2019. godine, a može se nositi u ruci, oko struka i okačena na rame. Dostupna je u trima veličinama i više boja i dezena, a najpopularnije su varijante od krokodilske kože.


U proteklom periodu videli smo mnogo poznatih dama kako nose ovu tašnicu, a među njima Kim Kardašijan, Hejli Biber, Trejsi Elis Ros, Adut Akeč, Majli Sajrus... Glumica Sara Džesika Parker nosila je u seriji "... I tek tako", nastavku "Seksa i grada" upravo ovaj model, i to dezeniran.

 

 

 

makonda-tracker