koliko se promenila?

Glasom i lepotom je obeležila jednu eru i — NESTALA: Evo čime se danas bavi i kako izgleda Aleksandra Perović

0

Pevačica koja je posle Ane Stanić došla u grupu Mobi Dik bila je među najtalentovanijim i najatraktivnijima naše scene, a i danas niže uspehe, doduše, u drugoj oblasti

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Popularna pevačica Aleksandra Perović započela je karijeru kao manekenka, da bi se potom preorijentisala na pevanje.

 

Ubrzo je zamenila Anu Stanić u grupi Mobi Dik, u kojoj je nastupala neko vreme i stekla slavu, a za to vreme snimila je tri albuma. Nakon toga je započela solo karijeru, a izdvojila se hitovima „Noćas budi moj“, „Opijum“, „Zima mi je“, „Podstanar“, „Mogu sama“, „Nedelja“, „Pohvali me“...

 

Aleksandra se uvek izdvajala kako glasom tako i stasom, a ovo drugo ne čudi kada se uzme u obzir koliko je posvećena sportu.

 

Aleksandra Perović
foto: Youtube Printscreen

Pevačica se bavila gimanstikom, klizanjem, modernim baletom i tenisom, a i danas je sport deo njenog života — predaje menadžment u sportu na jednom privatnom fakultetu.
Ona je, inače, 2013. godine postala mama, kada je sa svojim dugogodišnjim partnerom Bobanom Jablanom dobila sina Pavla.


Alekdsandra ne krije da bi volela ponovo da peva, ali nije zainteresovana za estradu i popularnost.


Volela bih da imam novu pesmu, ali bih da izbegnem konstantno pojavljivanje u emisijama. To mi više nije interesantno. Dešava mi se da me ljudi prepoznaju i pitaju kad će nešto novo, pa ću možda u skorije vreme poraditi na nekoj novoj pesmi — rekla je Aleksandra pre nekoliko godina u razgovoru za medije.


Budući da se povukla s javne scene, nemamo često priliku da je vidimo, ali pre nekoliko godina pevačica je bila među zvanicama jedne proslave u Beogradu.

 

Aleksandra Perović
foto: FILIP PLAVČIĆ

Kao da je vreme stalo, zar ne?

 

 

makonda-tracker