uvek prelepa

I kao MANEKENKA se odlično pokazala: Prepoznajete li Anu Bekutu kao zavodnicu u spotu čuvenog pevača?

0

Slavna pevačica Ana Bekuta danas je jedno od najcenjenijih imena u svetu narodne muzike, a malo je poznato da se ona na početku karijere okušala kao model i glumica u spotu jednog svog kolege.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images


Zvezda folk muzike Ana Bekuta (62) ima iza sebe bogatu višedecenijsku karijeru, tokom koje je objavila osamnaest albuma i otpevala mnoge hitove — "Ja nisam rođena da živim sama", "Imam jedan život", "Kralj ponoći", "Zlatiborske zore", "Umri muški"...


Dobitnica je mnogih priznanja i održala je mnogo uspešnih koncerata, pa danas spada u naše najcenjenije pevačice narodne muzike, a gledamo je i kao članicu žirija u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Međutim, ono što je malo poznato jeste da se Ana pre 31 godinu okušala i kao manekenka, kada se pojavila u ulozi misteriozne lepotice u spotu njenog kolege Zorana Kalezića. Ona je učestvovala u ekranizaciji pesme "Željo moja, najslađi otrove", gde je imalu glavnu ulogu, a pre izvesnog vremena njeni fanovi prisetili su se ove simpatične epizode u Aninoj biografiji.


Šta mislite, kako se snašla?
 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen

 

 

makonda-tracker