obeležili jednu eru

Ispleli džemper za Pedra i NESTALI: Iznenadiće vas gde su danas i kako izgledaju Dača i Coka iz grupe Duck (FOTO)

1

Tokom devedesetih i na početku dvehiljaditih malo je izvođača bilo popularno koliko članovi grupe Duck, a interesantno je da je lepa Coka nakon uspešnog početka karijere odlučila da se povuče s muzičke scene.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Muzička grupa Duck bila je jedna od najomiljenijih dens grupa u periodu kada je ova muzika dominirala na našim prostorima, a na njenom čelu bio je Damir Radoičić — poznatiji kao Dača Duck.


S njim je najpre grupu osnovala Ksenija Pajčin, koja je potom rešila da započne samostalnu karijeru, pa je u Duck stigla još jedna lepotica — Danica Bukilić, koju smo upamtili pod nadimkom Coka.

 

Čuvena grupa je objavila sedam albuma i jednu kompilaciju pesama, a nikada neće biti zaboravljeni hitovi "Nemoj, Saša" i "Pedro".

 


Dača i Coka su, međutim, potom rešili da se povuku iz sveta muzike, a njihov poslednji album je "Rupa u glavi", objavljen 2003. godine.


Nakon raspada grupe, Damir se posvetio biznisu, pa je više od godinu dana živeo u Engleskoj, a po povratku u Srbiju zaposlio se kao konsultant velikih kupaca u jednom poznatom lancu robnih kuća.

 

 

Zatim je ponovo napustio našu zemlju i preselio se u Abu Dabi, gde danas radi kao menadžer projekata u jednoj uglednoj kompaniji. On nije mnogo aktivan na društvenim mrežama, a pre izvesnog vremena je njihovu noviju zajedničku fotografjiu podelio Gagi Đogani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gagi Djogani (@gagiidjogani)


Što se tiče lepe Coke, mediji su pre nekoliko godina pisali da ona danas radi kao službenica u jednoj beogradskoj opštini. Kako je svojevremeno pričala, umesto je na većem broju pesama pevala Marija Mihajlović, zbog čega joj je bilo neprijatno, pa je Coka sama pevala na poslednja dva albuma grupe Duck.

 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen

 

Coka danas ima kratku kosu, a lako bismo je uvek prepoznali po osmehu, koji je pre nekog vremena osvanuo na profilu Marije Bulat, supruge pevača Marka Bulata.

 

Marija Bulat, Coka Duck, Danica Bukilić
foto: Instagram

 

 

 

 

 

makonda-tracker