godinama se oporavljala

Samo ČUDOM je preživela, a TRAUMU nikad nije zaboravila: Povukla se u jeku popularnosti, a danas izgleda LEPŠE NEGO IKAD

0

Hrvatska pevačica Minea, čije hitove smo obožavali, doživela je pre više od decenije saobraćajnu nesreću koja ju je umalo koštala života.

foto: Instagram
foto: Instagram

Renata Končić Minea devedesetih godina je bila jedna od najpopularnijih pop pevačica u regionu, a mnogi njeni hitovi i danas se slušaju!

 

Ona ove godine puni 45 godina, mnogi tvrde da nikad lepše nije izgledala, ali možda se ne sećate razloga zbog kog se povukla sa scene u trenutku velike popularnosti.

 

Naime, razlog tome je bila saobraćajna nesreća koju je doživela pre trinaest godina...

 

 Doživela sam saobraćajnu nesreću kada sam se vraćala s tezge u Mariboru i oko pet ujutro pokušala izbeći auto u kojem je vozač zaspao za volanom. Udarila sam u stubiće sa strane, automobil se prevrnuo tri puta i završili smo u jarku. Samo čudom smo ja i moje plesačice preživele i to čak bez ozbiljnih povreda, samo s modricama i ogrebotinama — ispričala je Minea svojevremeno za hrvatske medije, pa dodala da su joj psihičke posledice bile daleko teže.

 

Pevačici su bile potrebne dve godine da se oporavi i reši depresije i anksioznosti, koje su nastupile nakon ovog traumatičnog događaja. Tada je zapostavila muziku i nije je bilo na sceni, a kako je rekla, u tom periodu najveća podrška bili su joj roditelji i prijatelji...

 

1 / 6 Foto: instagram

 

Pomogli su joj i lekovi i psihoterapija, međutim, zbog lekova se ugojila 15 kilograma. Ipak, sada je uspela da vrati staru kilažu.

 

Osim pevanjem, Minea se ostvarila i kao voditeljka različitih emisija, a evo kako danas izgleda:

 

 

 

makonda-tracker