tužno

Zaspala je — i više se nije probudila: Preminula zvezda koju su obožavali devedesetih

0

Majka pevačice potvrdila je da je nekadašnja dens zvezda preminula početkom decembra ove godine

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Hrvatska pevačica i, kako su je nazivali, kraljica hrvatske dens scene, Davorka Ručević, poznatij poznata kao Kasandra, preminula je, prenose hrvatski mediji.

 

Kasandra je ostvarila veliki uspeh, ali brzo se povukla iz javnog života.

 

Sa scene sam otišla jer nisam htela pošto-poto biti u javnosti i privlačiti pažnju. Imala sam endometriozu, nisam mogla da hodam i dogovaram kafu s prijateljicom. Nisam išla ni na skijanje ni na kupanje 20 godina, i što ja da budem poznata po privatnim stvarima? — pričala je Kasandra za 24 sata početkom ove godine, što je bio jedan od njenih retkih intervjua. 

 

 

Njena majka Darinka Gazibara potvrdila je za Zagreb.info da je njena ćerka preminula 3. decembra ove godine.

 

Uveče je zaspala i više se nije probudila… Užasno mi je teško, trenutno se nalazim kod prijateljice jer ne mogu biti sama. Uveče smo se poljubile i zagrlile, svaka je otišla u svoj stan i sutra je više nije bilo — rekla je potresena žena.

 

Kasandrin privatni život bio je tajnovit, javnost nije znala mnogo o njoj, ali pratile su je glasine o zdravtsvenim problemima. Ipak, njena majka Darinka u intervjuu za Express branila je ćerku.

 

 — Moja kći Davorka je živa i psihički je stabilna. Nije slepa, a nakon laserske operacije ima dobar vid. Ne živi u kući sa zatvorenim roletnama i ne opada joj kosa. Srce me boli kad čujem laži koje ljudi govore o njoj — rekla je ona pre nekoliko godina.

 

Kasandrin spot za pesmu I Gotta Feeling smatrao se jednim od najskupljih u tamošnjoj produkciji. Ona je objavila dva albuma: Sunce Izlazi ‎(1992) i Sladoled (1995).

 

 

makonda-tracker