presrećni

"Živimo zajedno, sve je super!" Nikola Rađen otvoreno o vezi s lepom pevačicom, a pomenuo je i Anu Kokić

1

Godinu dana nakon što se pročulo da su zajedno, vaterpolista i pevačica počeli su da se pojavljuju na gradskim dešavanjima kao par, a sada je sportista prvi put prokomentarisao svoj emotivni život nakon razvoda od Ane Kokić

Nikola Rađen, Milica Ristić
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Vaterpolista Nikola Rađen prisustvovao je pre nekoliko večeri reviji Bate Spasojevića, a stigao je u pratnji pevačice Milice Ristić. Bilo je to njihovo prvo zajedničko pojavljivanje na nekom gradskom dešavanju otkad se pročulo da su u vezi početkom ove godine.


Par je bio odlično raspoložen i klasično odeven — Nikola se odlučio za crnu rolku i maslinaste pantalone, dok je Milica nosila crnu rolku i pantalone i strukirani beli sako.


Iako su mediji požurili da ih vere, sportista naglašava da nema potrebe za žurbom i priznaje da mu je lepo s atraktivnom pevačicom, kao i da su započeli zajednički život.

 

Na privatnom planu kod mene je sve super, ne žalim se. Ima vremena za svadbu sa Milicom. Živimo zajedno, polako, nigde ne žurimo ― kaže Nikola za Informer.


On se, inače, 2019. godine razveo od Miličine koleginice Ane Kokić, s kojom ima dve ćerke. Pevačica i vaterpolista ostali su u izvanrednim odnosima, pa on ne odbija da odgovara na pitanja o bivšoj supruzi.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Anina nova pesma "Lololo" je super. Voleo bih da joj donese uspeh ― kaže Rađen.


On se prvi put javno dotakao nove ljubavi sredinom ove godine, kada je u emisiji "Šok Tok" rekao da je zadovoljan.


Čovek mora da bude ispunjen i zadovoljan i niko od nas nije rođen da živi sam i svi težimo da imamo podršku. A što se toga tiče, ja sam zadovoljan ― priznao je.

 


Nikola i Milica ne vole da pričaju za medije o svojoj ljubavi, a Milica je jednom prilikom naglasila da je njihova veza počela tek nakon što se Rađen rastao od Ane Kokić.


Važno mi je da ljudi znaju da Nikola i ja nismo bili u vezi dok je bio u braku, ni tokom njegovog razvoda. Volimo se i lepo nam je — istakla je ona pre nekoliko meseci.

 

Nikola Rađen, Milica Ristić
foto: Instagram

Za vezu Nikole Rađena i Milice Ristić prvi put se pročulo u januaru ove godine, a kako se pisalo, oni su se upoznali jednoj Miličinoj svirci, dok je nastupala sa Stefanom Živojinovićem, sinom Lepe Brene.

 

 

makonda-tracker